Årets elcyklar 2023

Våren 2023 finns nya elcyklar i vårt lager. Norges mest populära elcykel kommer i ny 2023-modell, liksom sportiga elmountinbikes för tuff terräng. Se till att förhandsbeställa din favorit redan nu!

Momas Jason Urban 2023

Komplett allroundcykel.

Testvinnaren och Norges mest sålda elcykel kommer nu i ny 2023 års utgåva. Terrängcykeln har upptill 100 kilometer i räckvidd och passar lika bra på vägar, som i terräng och på stigar. Jason Urban 2023 är en komplett, mångsidig och mycket prisvärd elcykel. 

Läs mer om elcykeln Momas Jason Urban 2023.

jason urban.png

Momas Jason Urban+ 2023

Kraftfull och pålitlig.

Momas Jason Urban+ är tillverkad av kvalitetskomponenter, som bland annat Shimanoväxlar, ett litiumbatteri från Samsung och en kraftig mittmonterad vevmotor från Momas på 80Nm. Motorn är framtagen för våra nordiska förhållanden där man behöver mycket kraft i backarna, men likväl en motor som kan stå pall mot snö, slask, regn och snöstorm. 

Läs mer om Momas Jason Urban+ här.

Jason Urban+.png

Momas Aurora 2023

Optimal stadscykel.

Om du är på jakt efter en elcykel för dam av riktigt hög kvalitet, då är Momas Aurora svaret. Denna elcykel är mycket lätthanterlig och tar dig enkelt runt i stan, men med sin räckvidd på 100 kilometer även på längre resor. Skärmar, pakethållare och det bekväma sätet gör Aurora till en optimal stadscykel, men tack vare den genomtänkta dämpargaffeln trivs den också fint på grus, skogsvägar och ojämn terräng.

Läs mer om Momas Aurora 2023 här.

Aurora.png

Momas Ultimate 2022

Den ultimata mountainbiken.

Ultimate är en perfekt mountainbike med mycket kraft och högkvalitativa komponenter och en räckvidd på upp till 140 kilometer (!). Den röstades fram till Bäst-i-test 2022 i Anbefalers test av elektriska mountainbikes. Mountainbiken hade mycket imponerande klättringsförmåga och fick pluspoäng för god räckvidd.

Läs mer om Momas Ultimate 2022.

Ultimate.png

Momas Wayfarer

Elcyklarnas elcykel.

Wayfarer är ett av Momas flaggskepp, designad för att täcka alla dina behov som en mångsidig elcykelförare. Modellen erbjuder otroligt bekväm körning med sina breda och stabila 2,4 tums däck, slimmade design och bekväma säte. Kraftfull 110Nm-motor ger en stark klättringsförmåga. Optimal räckvidd på 140 km.

imagez8ehs.png

Välj den ram som passar just dig:

 

S passar för dig som är 145 – 160 cm

M passar för dig som är 160 – 175 cm

L passar för dig som är 175 – 190 cm

XL passar för dig som är 185 cm och längre

Och skulle ingen av dessa elcyklar matcha dina behov har vi flera andra modeller att välja mellan.