Reservdelar

Har däcket gjort sitt? Är bottenplattan utsliten eller behöver batteriet bytas ut? Nedan finner du en mängd olika reservdelar till din elsparkcykel och elcykel. 

Behöver du hjälp med att byta ut delar? Välkommen till vår verkstad.

RECENSIONER

Se vad våra 260.000+ kunder tyckte om oss

Reviews_footer_NO-Updated2-.jpg

 

Varför handla från E-Wheels?

Hos oss på E-Wheels finner du ett brett utbud av moderna små elfordon i alla prisklasser, från budgetvarianter till premium; här finns något för alla behov och smaker. Vi erbjuder till exempel elcyklar från märken som Momas, Giant, Avelo och Triobike, som har herrmodeller, dammodeller liksom unisexmodeller. En del är sportiga, andra av klassisk design. Oavsett vilken du väljer, så får du hos oss på E-Wheels en elcykel som är utvecklad med högsta komfort, säkerhet och optimal cykelkänsla i åtanke, med modern teknik och av slitstarka material, alltid till ett prisvärt pris.

Vi är idag en av Nordens största återförsäljare av små elfordon och strävar alltid efter att erbjuda ett komplett sortiment av elektriska fordon, av hög kvalitet, till lägsta möjliga pris, så att så många som möjligt kan njuta av fördelarna med våra produkter.

Och skulle du behöva service eller reparation, så är du välkommen till vår verkstad. Om du inte har möjlighet att själv komma in med cykeln, så har vi solida fraktavtal med DHL och PostNord.