Elcykel

Loading image...
Loading image...
Produkter:14

Filter

Pris

0
32990
0
32990

Tillverkare

Optimal Räckvidd (km)

0
205
0
205

Vridmoment (Nm)

0
110
0
110
Produkter:14

RECENSIONER

Se vad våra 260.000+ kunder tyckte om oss

Reviews_footer_NO-Updated2-.jpg

 

Elcyklar i alla prisklasser

Elcyklar, ofta förkortat till e-bikes, är cyklar som är utrustade med en batteridriven elmotor. Du väljer själv hur mycket hjälp du vill ha av motorn. Så om backen är lite extra brant, cykelkärran är full av barn eller cykelkorgen är lastad med matvaror, justerar du enkelt motorns assistans. Det gör du bara genom att trycka på några knappar på displayen som är monterade på styret. Här kan du också se batteriets status och räckvidd, så att du har en fullständig överblick.

 

Elcyklar är perfekta för pendling

Om du vill cykla till jobbet är en elcykel rätt hjälpmedel. Du är inte den enda som tycker att det är en lite oattraktiv start på dagen att komma till jobbet med svettpärlor i pannan och mörka ringar under armarna. I så fall är en vanlig cykel i en uppförsbacke en av de sista sakerna du vill tänka på, och vi klandrar dig inte. 

Med en elcykel får du precis den hjälp du behöver, även i de tuffaste backarna. Så att du kan vara redo för det viktiga mötet klockan 9 på morgonen, klädd i en fräsch och ren skjorta. Det är här en elcykel som Momas Jason Urban kommer till sin rätt. Glöm inte att du enkelt kan fästa en cykelkorg eller cykelväska på din elcykel, så att du inte behöver ha din bärbara dator på ryggen. 

 

Elcyklar tillverkade för nordiska förhållanden

Våra elcyklar är särskilt utformade för att hantera de kalla, våta och ofta oförutsägbara väderförhållandena i Norden. Du hittar elcyklar med mycket lång räckvidd för dem som behöver det. Detta passar bäst för dem som kräver lite extra av sin cykel.

Batterierna i våra cyklar är Li-ion-batterier, och den genomsnittliga livslängden för ett sådant batteri är cirka 600 cykler. En cykel är när du använder upp all ström i batteriet, men inte nödvändigtvis på en gång. Ett batteri får längre livslängd med bra underhåll och korrekt förvaring.

 

Välj rätt elcykel

Vill du lära dig mer om hur du väljer den perfekta elcykeln? Läs mer i vår guide om hur du väljer rätt elcykel.

 

Träning med elcykel ger stor effekt

Är du orolig för att du kanske inte riktigt får samma träning med en elcykel som du får med en vanlig cykel? Forskning visar att, även om det går snabbare att cykla på en elcykel, kan du ändå upprätthålla en relativt hög nivå av fysisk aktivitet om du vill. Faktum är att du kan styra detta själv genom att justera hur mycket assistans du får av elmotorn. Du kan också välja att cykla i lite mer krävande terräng eller cykla över maxhastigheten för motorassistansen.

Dessutom visar forskning att över 90 % av träningen på en elcykel vanligtvis består av måttlig till mycket aktiv fysisk aktivitet. Så du spenderar inte bara mindre tid på att cykla samma sträckor på en elcykel jämfört med en vanlig cykel, du får också en fantastisk träningseffekt. Win-win, oavsett om du vill träna eller ta dig runt utan ansträngning. 

 

Byt ut bilen mot en elcykel

Tröskeln för att sätta sig på cykeln i stället för att ta bilen är kanske hög för de flesta av oss. Men en elcykel är det perfekta mellantinget mellan en vanlig cykel och en bil. Du får samma smidiga navigering som du bara får från en cykel, kombinerat med effektiviteten och hastigheten hos en motor. 

Om du ersätter din bil med en elcykel för din dagliga pendling kan du faktiskt spara mycket tid. Inte nog med att du får lite "gratis" träning före och efter jobbet, du kan också upptäcka att elcykeln tar dig igenom rusningstrafiken snabbare än bilen. Naturligtvis varierar det mycket beroende på var du bor och arbetar, men det är värt att ta med i beräkningen. 

 

En kraftfull elcykel gör världen mer tillgänglig

En annan stor fördel med en elcykel är hur den öppnar upp för nya möjligheter. Elcykeln gör att du kan ge dig ut på längre turer än tidigare. Kanske också i kuperad terräng som tidigare känts lite för krävande. Kanske har du en cykelkompis som är lite mer vältränad än du? Då är elcykeln det perfekta sättet för er att ta en träningsrunda tillsammans!

Vill du testa en elcykel på din nästa resa? Besök din närmaste E-Wheels-butik och upplev hur enkelt och roligt det är att cykla på en elcykel!

 

Elcyklar är tillgängliga för alla

Visste du att de första elcyklarna med lågt insteg utvecklades för att hjälpa människor som av olika skäl inte kunde cykla att komma ut och röra på sig? Även om låga insteg ofta förknippas med damcyklar, är dessa cyklar faktiskt utformade för att göra cykling mer tillgänglig för alla! 

På E-Wheels har vi tagit det här tänket ett steg längre. Flera av våra modeller, som till exempel Momas Balance, har den praktiska låga instegsdesignen som gör det lätt att kliva på och av cykeln. Perfekt för dig som vill göra det lite enklare. 

 

Varför välja en elcykel från E-Wheels?

E-Wheels är Sveriges bästa återförsäljare av elcyklar och har sedan 2016 levererat en stor del av Nordens små elfordon. Flera av våra egna modeller har varit bäst i test flera gånger i hela Norden och vi utvecklar ständigt våra produkter för att bli bättre. Vi strävar efter att erbjuda ett komplett sortiment av högkvalitativa elcyklar, alltid till lägsta möjliga pris.

E-Wheels har en egen verkstad så att du snabbt kan få hjälp om det uppstår problem med produkten. Vi har bra fraktavtal och skickar över hela Sverige med PostNord och DHL. Vårt mål är att det ska vara prisvärt, tryggt och snabbt för våra kunder att handla hos oss.

 

P.S E-Wheels finns i flera länder, här hittar du våra elcykelsidor på andra marknader: E-Wheels Norge; Elsykkel. E-Wheels Danmark; Elcykel. E-Wheels Finland; Sähköpyörä. E-Wheels Schweiz; E-Bike. E-Wheels Frankrike; Vélo électrique.

 

 

  • Prismatch

  • 1-3 dagars leveranstid

  • Fri frakt

  • 60 dagars bytesrätt