Elcykel

Allt fler upptäcker fördelarna med att ta sig fram på en elcykel istället för i bil. Inte så konstigt, eftersom fördelarna är så många. Inte minst är en elcykel mer miljövänlig än en bil, den tar inte mycket plats i anspråk och du får en helt annan upplevelse från cykelsadeln än från förarsätet.

Här har vi samlat ett noggrant urval av prisvärda, men likväl högkvalitativa, elcyklar. Välj en från märken som Momas, Giant, Avelo och Triobike och se fram emot en helt ny cykelupplevelse!

Stockholm
Loading image...
Göteborg
Loading image...

Filter

Pris

14990
14990
79990
79990

Tillverkare

Optimal Räckvidd (km)

0
0
205
205

Vridmoment (Nm)

0
0
160
160
Produkter:37

RECENSIONER

Se vad våra 150.000+ kunder tyckte om oss

Reviews_footer_NO-Updated2-.jpg

 

 

Framtidens cyklar är här

Elcyklar är framtiden och det smarta valet för pendlare och personer som vill ta sig fram lätt och smidigast! 

Dessa teknologiska underverk är utrustade med batteridrivna elmotorer som ger dig elassistans när du trampar, antingen hela eller delar av åkturen.  

Elcyklar, som de kallas, är populära eftersom de är tysta, föroernar inte och kan göra cyklingen mycket roligare för många fler. De är högst lämpliga om man uppskattar lite hjälp i form av elassistans när man cyklar upp på en backe, när man kämpar motvind eller när man transporterar något tyngre.  

Perfekt for pendling!

Om du pendlar till jobbet kommer du märka av att det är fantastikt och förvånande roligt att man slipper bli varm och svettig när man anländer till jobbet. Dessutom med hjälp av elmotorn är det lättare att ta med sig allt du behöver. 

Många användningsområden 

Elcyklar är även utmärkta för andra användningsområden. De tillåter dig att resa längre med mycket mindre ansträngning, så att du kan välja att cykla till platser som du inte hade åkt till annars. Eller göra fler varv på en av dina favorit cykelspår. Ett urval årets elcyklar, modeller som har beprövats både i tester och av kunder hittar du här. 

Elcyklar öppnar upp en ny värld

De gör det också möjligt att göra saker man kanske inte skulle klara av utan motoriserad assistans som att dra barnvagn. Jämfört med en bil sparar du även en hel del utgifter för bensin, parkering och underhåll.

Dessutom i stadsmiljör är dessa elcyklar tidsbesparande då de låter dig cykla förbi bilköer samt att det är lättare att hitta parkeringplats. Dessa fördelar har fått många stadsbor att köpa elcyklar som en mer praktiskt och hållbar transportlösning. 

Att man inte får någon motion när man cyklar på en elcykel är en myt, för ju mer och hårdare du trampar själv desto mer respons och assistans får du ifrån motorn för att klara de allra brantaste backarna. 

Osäker på vilken model som passar dina behov? Vi har tagit fram en köpguide som du hittar här. 

Letar du efter billiga elcyklar med bra kvalité? Då har du kommit helt rätt.

Bor du i Norge och vill se E-Wheels Norge elcykel utbud? Klicka här. Vi har nu expanderat till Danmark med, se den danska sidan här. 
 

 

  • Prismatch

  • 1-3 dagars leveranstid

  • Fri frakt

  • 60 dagars bytesrätt