Elcykel

Loading image...

Filter

Pris

14990
14990
79990
79990

Tillverkare

Optimal Räckvidd (km)

0
0
205
205

Vridmoment (Nm)

0
0
160
160
Produkter:26

RECENSIONER

Se vad våra 150.000+ kunder tyckte om oss

Reviews_footer_NO-Updated2-.jpg

 

Elcykel - miljövänlig, effektiv, smart

Elcyklar är populära inte minst eftersom de är tysta, inte förorenar (noll utsläpp) och de kan göra cyklingen mycket roligare för många fler. De är synnerligen lämpliga om man uppskattar lite hjälp i form av elassistans när man cyklar uppför en backe, när man kämpar i motvind eller när man transporterar något tyngre.

Att man inte får någon motion när man cyklar på en elcykel är en myt, för ju mer och hårdare du trampar själv, desto mer respons och assistans får du från motorn för att klara de allra brantaste backarna.

 

Många fördelar med elcykel vs. bil

  • Miljövänligt
  • Du slipper vara i långa bilköer
  • Hittar lätt parkering
  • Får frisk luft och motion
  • Gör det lätt att pendla
  • Prisvärt färdmedel

 

Varför handla från E-Wheels?

Hos oss på E-Wheels finner du ett brett utbud av moderna små elfordon i alla prisklasser, från budgetvarianter till premium; här finns något för alla behov och smaker. Vi erbjuder till exempel elcyklar från märken som Momas, Giant, Avelo och Triobike, som har herrmodeller, dammodeller liksom unisexmodeller. En del är sportiga, andra av klassisk design. Oavsett vilken du väljer, så får du hos oss på E-Wheels en elcykel som är utvecklad med högsta komfort, säkerhet och optimal cykelkänsla i åtanke, med modern teknik och av slitstarka material, alltid till ett prisvärt pris.

Vi är idag en av Nordens största återförsäljare av små elfordon och strävar alltid efter att erbjuda ett komplett sortiment av elektriska fordon, av hög kvalitet, till lägsta möjliga pris, så att så många som möjligt kan njuta av fördelarna med våra produkter.

Och skulle du behöva service eller reparation, så är du välkommen till vår verkstad. Om du inte har möjlighet att själv komma in med cykeln, så har vi solida fraktavtal med DHL och PostNord.

 

Olika modeller för olika ändamål

Dessa teknologiska underverk är utrustade med batteridrivna elmotorer, som ger dig elassistans när du trampar, antingen hela eller delar av åkturen. Om du till exempel vill pendla med barnen eller behöver transportera mycket last, då kan en el-lådcykel vara perfekt, här får du plats med det mesta. Är du mer intresserad av att uppleva natur och terräng, då är en cruiserelcykel, elmountainbike eller fatbike svaret. För dig som pendlar till jobbet har vi många modeller att välja mellan, där samtliga är utrustade med modern och kraftfull motor och praktiska tillbehör som underlättar vardagen.

En elcykel är perfekt för dig som pendlar; du sparar tid, pengar, får frisk luft och motion och bidrar samtidigt till en hälsosammare miljö. Och även om de är utmärkta för pendling, kan de flesta även med lätthet rulla i terräng när andan faller på.

 

Vi matchar dig gärna med rätt cykel

Osäker på vilken modell som passar dina behov? Kika på våra tips!
Om du ändå är osäker på vilken modell som är den bästa för dig hjälper våra experter gärna till med den saken. Du är alltid välkommen att kontakta oss på E-Wheels för att bolla dina tankar och funderingar. Skicka din fråga eller besök en av våra butiker, så ser vi till att guida dig till rätt elcykel.

 

Tillbehör som gör cykellivet enklare

Givetvis har vi även en hel del passande och praktiska tillbehör till din elcykel, som underlättar och bäddar för en säkrare och tryggare vardag. Under tillbehör finner du praktikaliteter som till exempel:

  • Prismatch

  • 1-3 dagars leveranstid

  • Fri frakt

  • 60 dagars bytesrätt