Elsparkcykel

Loading image...

Filter

Pris (SEK)

0
34990
0
34990

Tillverkare

Laglig

Nominell motoreffekt

Hjulsdriven

Optimal räckvidd (km)

0
160
0
160

Dämpningssystem

Bromssystem

IP grad

Produkter:19

En elsparkcykel som transportmedel har många fördelar. Du kommer fram snabbt och smidigt, den tar lite plats i anspråk och kan tas med i kollektivtrafiken. Och inte minst är de roliga att köra!

Vi har en elsparkcykel för alla behov och tillfällen, för terräng som för stadskörning. Välj en från märken som E-Wheels, Kaboo, Zero och Vsett och du får en elsparkcykel redo för nya utmaningar.

Vad är en elsparkcykel?

En elsparkcykel skiljer sig från en vanlig sparkcykel, som man ju hör på namnet, då den har motor och går på el. Den är dessutom mer stabil och rejäl i sin konstruktion. Eftersom en elsparkcykel går i så pass höga hastigheter är bromsarna också starkare och säkrare. Ofta sitter det en display på elsparkcykeln där du ser hastighet, distans, batteristatus m.m.

 

Vad säger reglerna om elsparkcyklar?

I Sverige klassas en elsparkcykel som cykel och den är därför tillåten på allmänna vägar med en maxhastighet på 20 km/h, med en maximal motoreffekt på 250W.

Elsparkcyklar ska enligt reglerna också vara utrustade med bromsar, lampor, reflexer och ringklocka.

Upp till 15 års ålder gäller hjälmkrav.

 

Vilken elsparkcykel är bäst?

Vilken elsparkcykel som är bäst beror på vilka behov du har, vilken terräng du kör i, hur du bor (trappor/hiss?), vilken prisklass du vill röra dig i, om fler än du ska köra fordonet etc. Vilken som är bäst för just dig beror på, helt enkelt. Vi har gjort en köpguide, där du förhoppningsvis får svar på dina frågor om saken. Och i vårt breda utbud ovan finner du säkert vad du söker.

 

Hur långt kommer man på en laddning?

Hur långt du kommer på en laddning, dvs. vilken räckvidd fordonet har, beror på faktorer som terräng, förarens tyngd, temperatur, underhåll, batteriets status m.m. Optimal räckvidd är resultatet av tester under optimala förhållanden.

 

Kan jag köra min elsparkcykel på vintern?

Huruvida din elsparkcykel kommer att fungera på vintern beror till stor del på storleken på däcken, motorn och batteriet. Ju större sådana, desto bättre kommer fordonet att prestera. Fordonet kommer inte att gå lika bra som på sommaren; batteriet påverkas av kylan och i Sverige kan det som bekant bli ganska kallt. När temperaturen går under 10 grader och särskilt till -5 grader, kommer batteriet att påverkas avsevärt.

Men med rätt förvaring och underhåll kan du i många fall även kunna njuta av att rulla med den vintertid. Och genom att ta hand om den rätt, är den redo för nya äventyr när vintern har gjort sitt. Här kan du ta del av nyttiga tips om hur du vinterförvarar din elsparkcykel. 

 

Varför välja en elsparkcykel från E-Wheels?

 • E-Wheels är en av Nordens största återförsäljare av små elfordon och har levererat en stor del av Nordens små elektriska fordon sedan 2016
 • Flera av våra egna modeller har blivit bäst-i-test flera gånger Norden över och vi utvecklar hela tiden våra produkter för bäst möjliga prestation
 • Förutom våra egna produktserier E-Wheels och Momas har vi ensamrätt att sälja Kaabo i hela Skandinavien, Zero i Danmark och Norge samt Airwheel, Gotway, Joyor och Kingsong i Norge
 • Vi strävar efter att erbjuda ett komplett sortiment av alla typer av elektriska fordon från kvalitetsproducenter, alltid till lägsta möjliga pris
 • E-Wheels har en egen verkstad så att du snabbt kan få hjälp om det finns ett problem med produkten
 • Vi har solida fraktavtal och skickar över hela Norge med Bring och resterande länder med PostNord
 • Vårt mål är att e-handeln med elektriska produkter ska ske rimligt, säkert och snabbt för våra kunder

PS. Vi erbjuder givetvis också tillbehör och reservdelar till din elsparkcykel, som förbättrar och underlättar cykelupplevelsen.

E-Wheels finns i flera länder, här hittar du våra elsparkcykelsidor på andra marknader: 🇳🇴 E-Wheels Norge; Elsparkesykkel. 🇩🇰 E-Wheels Danmark; El-løbehjul. 🇫🇮 E-Wheels Finland; Sähköpotkulaudat. 🇨🇭 E-Wheels Schweiz; E-Scooter. 🇫🇷 E-Wheels Frankrike; Trottinette électrique.

 

 

 • Prismatch

 • 1-3 dagars leveranstid

 • Fri frakt

 • 60 dagars bytesrätt