60 Dagars bytesrätt

Hur fungerar det?

Vi erbjuder en 60-dagars bytesrätt. 60-dagars bytesrätt ger kunden mer tid att bestämma om han eller hon vill behålla produkten. Om en artikel byts ut förnyas schemat och kunden får 60 nya dagar med bytesrätt. Du kan byta artikeln genom att returnera den till webbutiken efter du varit i kontakt med kundservice. Detta får inte förväxlas med vanlig ångerrätt utan är en utbytesrätt. Ångerrätten krävs enligt lag, medan vi väljer detta system att erbjuda våra kunder. I vissa fall räcker inte 14 dagar för att göra ett val, till exempel när man köper en julklapp och liknande.

 

Allmänna kriterier

  • Gäller endast privatkunder
  • Föremålet och förpackningen kan inte brytas detta så att försäljaren kan sälja varan utan att värdet förminskas
  • Kunden måste hänvisa till orderbekräftelse eller kvitto
  • 60 dagar räknas från den dag ordern mottogs
  • Kunden kontaktar kundservice för vidare information och bär kostnaden och risken för returen
  • Bytesrätt ger kunderna möjlighet att byta till andra varor, det ger inte pengarna tillbaka

 

Retur / byte i webbutik

Returnera artikeln som ska returneras / bytas tillsammans med en anteckning som anger ordernummer och att du vill returnera produkten. Om du vill byta till en annan produkt gör du en beställning för önskad produkt (som en vanlig beställning). Vi skickar en ny artikel så snart beställningen har registrerats och återbetalar den gamla beställningen när vi behandlar returen.

Full återbetalning förutsätter att det totala beloppet på en ny beställning överstiger beloppet på din gamla beställning. Ingen högre återbetalning kommer att ges för samma order än det totala beloppet för en ny order. Transaktionen genomförs inom tio dagar efter att returen har behandlats. Du kommer inte att få bekräftelse på att vi har fått paketet, men kommer att informeras när beställningen återbetalas / annulleras.

 

14 dagars bytesrätt vid köp i butik

När du handlar en vara i en av våra butiker (Sverige) får du 14 dagars bytesrätt, under förutsättning att varans förpackning är obruten. Du kan lämna tillbaka varan i samma butik som du köpte den eller skicka den till oss, det är du som köpare som står för frakten. Se adress nedan.

 

Alla varor måste returneras till följande adress:

E-wheels Europe AB 
Datavägen 31
436 32 Askim