Verkstäder

Vi har verkstäder i både Stockholm och Göteborg. Här kan du få professionell hjälp med din elsparkcykel och/eller elcykel.
 

Vad vi erbjuder

Reparation och underhåll: Vi erbjuder grundlig reparation och underhåll av alla våra elektriska sparkcyklar och cyklar, utfört av erfarna tekniker.

Felsökning och diagnos: Våra felsökningsmetoder säkerställer att vi identifierar och löser eventuella problem med dina fordon på ett effektivt sätt.

Våra verkstäder

Göteborg

Vi har verkstad i Göteborg/Askim, vi tar emot service saker fysiskt i butik, så du kan komma innom när det passar dig bäst. Ditt fordon kan även skickas hit och du får då en returavi från kundservice. Klicka här för att komma i kontakt med oss och boka din nästa service eller reparation.

Stockholm / Järfälla

Vi har öppnat ny och modern butik / verkstad i Stockholm / Järfälla. Här har vi skickliga tekniker som hjälper dig med allt du behöver. Vi tar emot service saker fysiskt i butik, så du kan komma innom när det passar dig bäst.

Priser

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser för våra tjänster.  Har du funderingar eller frågor om våra priser på service och reparation är du välkommen att kontakta vår kundservice eller titta i vår prislista.
 
 

Prislista

 
Förberedelser inför våren - 390kr
 
Ger dig en bra start på att förbereda din elcykel/elskoter för årets säsong. Servicen omfattar justering av däck och bromsar, påfyllning av luft och åtdragning av synliga skruvar.
OBS! I vissa fall räcker det inte med en enkel vårpreparering och då rekommenderar vi en fullservice. Läs mer nedan.
 
Full service - 890 kr
 
Justering av skiva och broms, påfyllning av luft och åtdragning av synliga skruvar. Fullständig kontroll av alla kablar och elektronik samt byte av skruvar och bromsbelägg vid behov (150 kr extra för byte).
 
För elcyklar ingår kontroll och justering av växlar, om kedjan behöver bytas kostar det 200 SEK i tilägg. Om kassetten behöver bytas kostar det 400-600 SEK beroende på hur många växlar cykeln har.
 
Byte av däck/slang (ett hjul) - 500 SEK
 
För arbete med byte av slang/däck utan kostnad för en slang/däck/punkteringsfritt däck. (Priser för material tilkommer)
 
Byte av däck/slang (båda hjulen) - 995 SEK
 
För arbete med byte av 2 slangar/däck utan kostnad för 2 slangar/däck/punkteringsfria däck. (Priser för material tilkommer)
 
OBS! För slang-/däckbyte på alla modeller som inte säljs av E-Wheels kan vi inte garantera ett slutpris vid tidsbokning.
 

Delar - Däck/slang

  • Slang 8,5″: 150kr
  • Slang 8″ / 10″: 200kr
  • Komplett översikt över slangar hittar du här
  • Däck 8″ / 8,5″: 300kr
  • Däck 10″: 299 – 499kr (Beroende på modell)
  • Komplett översikt över däck hittar du här
  • Punkteringsfritt däck 8,5″: 379kr
  • Punkteringsfritt däck 9.5″ / 10 x 2 / 10 x 2,5: 400kr
  • 10 x 2,7: 450kr
För vinterdäck för elcyklar, se här för en fullständig översikt
 
Nedgradering till 20 km/h (elektrisk scooter) - 690kr
 
Nedgradering stöds av följande modeller:
 
E-Hjul E2S V1
E-Wheels E2S V2
E-Wheels E2S V2 Pro
E-Wheels E2S V2 Max
E-hjul E3, E4, E4 V2 Max
E-Wheels E2S Urban
E-hjul E7 Pro
 
Nedgradering till 25 km/h (elcykel) - 690kr
 
Nedgradering stöds av alla Momas elcyklar med undantag för Momas Cruiser.
*Observera att vi inte kan garantera att din modell kan nedgraderas förrän vi har undersökt objektet fysiskt. Vi kan inte heller garantera att nedgraderingen kommer att legalisera produkten.
 
Kontakta oss för att boka din nästa service eller reparation och låt oss hjälpa dig att hålla din elspark och elcykel i toppskick!

Vi ses!