Årets elcyklar 2023

2023 års elcyklar är här. Norges mest populära elcykel kommer i uppdaterad 2023-modell, liksom sportiga elmountinbikes för tuff terräng. Oavsett vilken du fastnar för, kan du vara säker på att få en modern och prisvärd elcykel, som underlättar din vardag och som gör cyklingen roligare.

Elcykel Jason+ från Momas produktbild

Momas Jason+

Norges mest sålda elcykel.

Elcykeln Momas Jason har sålts i över 20 000 exemplar i Norge. Serien utökas nu med en +-modell med ett större integrerat batteri i ramen och högre räckvidd. Hydrauliska skivbromsar och Shimanoväxlar. Upp till 110 km i räckvidd.

Batterikapaciteten har ökat till 15 ah och 540 Wh. Det senare ger en betydande förbättring av räckvidden. Elcykeln är utrustad med en kraftfull 60 Nm vevmotor, som tar dig uppför alla backar. Vidare har Jason+ hydrauliska skivbromsar och Shimano-komponenter.

Här får du med andra ord toppkvalitet hela vägen.

Läs mer

Jason Urban elcykel från Momas

Momas Jason Urban 2023

Komplett allroundcykel.

Uppdaterade och moderna Jason Urban 2023 har bland annat integrerat batteri i ramen, stark vevmotor, hydrauliska skivbromsar och Shimano-växlar.

Denna eldrivna terrängcykel har mycket bra klättringsförmåga, upptill 100 kilometer i räckvidd och passar lika bra på vägar, som i terräng och på stigar. Stänkskärmar fram och bak, pakethållare, fram- och bakljus och cykelstöd ingår.

Jason Urban 2023 är därmed en komplett, mångsidig och mycket prisvärd elcykel, som ger en bekväm cykelupplevelse oavsett underlag. 

 

Läs mer

Loading image...

Momas Jason Urban+ 2023

Kraftfull och pålitlig.

Momas Jason Urban+ är tillverkad av kvalitetskomponenter, som bland annat Shimanoväxlar, ett litiumbatteri från Samsung på 540 Wh och en kraftig mittmonterad vevmotor från Momas på 80 Nm. Motorn är framtagen för våra nordiska förhållanden där man behöver mycket kraft i backarna, men likväl en motor som kan stå pall mot snö, slask, regn och snöstorm.

Skärmarna, pakethållaren och den bekväma sitsen gör den till den optimala stadscykeln, men tack vare dämpargaffeln trivs den även bra på grus, skogsvägar och ojämn terräng.

En smidigare och pålitligare elcykel i denna prisklass är svår att finna.

 

Läs mer

Loading image...

Momas Aurora 2023

Optimal stadscykel.

Om du är på jakt efter en elcykel för dam av riktigt hög kvalitet, då är Momas Aurora svaret. Denna elcykel är mycket lätthanterlig och tar dig enkelt runt i stan, men med sin räckvidd på 100 kilometer även på längre resor. Den specialutvecklade motorn är extremt tyst och energisnål, vilket resulterar i lång räckvidd och en produktion av hela 80 Nm vridmoment. I sin prisklass är detta en av de starkaste, lagliga motorerna på den nordiska marknaden.

Skärmar, pakethållare och det bekväma sätet gör Aurora till en optimal stadscykel, men den genomtänkta dämpargaffeln gör att elcykeln tar sig lika fint fram på grus, skogsvägar och ojämn terräng.

 

Läs mer

Elcykeln Ultimate från Momas

Momas Ultimate 2022

Den ultimata mountainbiken.

Ultimate är en mountainbike med mycket kraft och högkvalitativa komponenter och en räckvidd på upp till 140 kilometer. Den kan väljas med 80 Nm eller 110 Nm i vridmoment. Ultimate är försedd med växlar, drivlina och bromsar från Shimano, vilket ger en säker och snabb bromsning oavsett väderförhållanden. 

Ultimate röstades fram till Bäst-i-test 2022 i Anbefalers test av elektriska mountainbikes. Den hade mycket imponerande klättringsförmåga och fick pluspoäng för den höga räckvidden.

Med Momas Ultimate får du en optimal cykelupplevelse och en elcykel i snygg, stilren design.

 

Läs mer

Elcykeln Wayfarer från Momas

Momas Wayfarer

Elcyklarnas elcykel.

Wayfarer är ett av Momas flaggskepp, designad för att täcka alla dina behov som en mångsidig elcykelförare.

Modellen erbjuder otroligt bekväm körning med sina breda och stabila 2,4 tums däck, slimmade design och bekväma säte. Kraftfull 110 Nm-motor ger en stark klättringsförmåga, även för utmanande branta backar. Elcykeln har en optimal räckvidd på 140 kilometer.

Wayfarer levereras med fram- och bakljus, pakethållare och stänkskärmar. Detta är ett tillval på många modeller, här får det på köpet. 

 

Läs mer

 

 

Välj den ram som passar just dig:

S passar för dig som är 145 – 160 cm

M passar för dig som är 160 – 175 cm

L passar för dig som är 175 – 190 cm

XL passar för dig som är 185 cm och längre

 

Och skulle ingen av dessa elcyklar matcha dina behov har vi flera andra modeller att välja mellan.

 

Se alla elcyklar