Prismatchning

Vi tar låga priser under Black Friday på allvar. Det är därför vi nu lanserar prislöfte, som garanterar att du får de bästa Black Friday-erbjudandena. Vi förlänger garantin till året ut på 2022 och ger därmed alla våra kunder 60 dagars prislöfte och prismatchning.

60 dagars prislöfte

Vi på E-Wheels gör allt vi kan för att du ska känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Därför erbjuder vi prislöfte på hela webbutiken om du hittar lägre priser hos våra konkurrenter eller om priset sänks ytterligare hos oss inom 60 dagar från köpdatum.

Om du hittar en identisk vara till ett lägre pris än vad du betalade hos oss inom 60 dagar från köpdatumet återbetalar vi mellanskillnaden. Det är viktigt att du kontaktar vår kundtjänst direkt om du hittar ett lägre pris på en identisk produkt. Bifoga annons, skärmdump eller liknande, samt ditt ordernummer.

Prislöfte gäller alla varor i vår webbutik jämfört med andra svenska webbutiker. Prislöfte gäller även om priserna i vår egen webbutik sänks inom 60 dagar efter handel.

Prislöfte gäller även vid köp i alla våra fysiska butiker.

Prislöfte gäller ej personliga rabatter och rabattkoder. Kampanjer i webbutiken omfattas givetvis av vårt prislöfte.

 

60 dagars prismatchning

Hittar du en vara i vårt sortiment till ett lägre ordinarie pris hos någon av våra konkurrenter matchar vi detta vid köptillfället. Allt du behöver göra är att kontakta kundtjänst direkt efter att du har handlat hos oss. Skicka oss ditt ordernummer och dokumentation på att du hittat en identisk produkt till ett lägre pris. Den produkt som är "prismatchad" ska finnas i lager hos konkurrenten.

Prismatch gäller inte personliga rabatter och rabattkoder. Kampanjer i webbutiken omfattas givetvis av vårt prisgaranti.