Allround Elcykel

Våra eldrivna allroundcyklar är perfekta för dig som har varierande ärenden under veckan; vardagspendling och utflykter. Samtliga modeller ger dig hög komfort och körglädje, bra räckvidd och bekväm assistans i backar och motvind. På flera av våra allroundcyklar ingår pakethållare, ljus och stänkskärmar i köpet, allt för att underlätta din vardag.

5 anledningar till att välja en eldriven allroundcykel

1. Mångsidigheten. Med en elcykel tar du dig effektivt och praktiskt runt där bilar inte kommer fram och du slipper långdragna trafikköer och trånga bussar/spårvagnar etc. Likaså kan du ta sköna cykelturer på landsbygden eller sköta vardagsärenden. 

2. Miljövänligt. Varför ta bilen när du egentligen inte behöver? En elcykel ger 0 utsläpp!

3. Få pengar över till annat. En elcykel kostar inte på långa vägar så mycket som en bil i varken inköp eller underhåll. Du slipper också betala för bensin, parkering eller dyra underhållskostnader. 

4. Slipp trafikförsäkring. En elcykel räknas inte som motorfordon (så länge den har laglig effekt om 250 W och en maxhastighet på 25 km/h) och behöver därför inte någon trafikförsäkring eller fordonregistrering. 

5. Få motion på köpet. Visst får du assistans av en elcykel när du behöver, men du måste fortfarande trampa för att komma framåt. En elcykel kommer med många hälsofördelar, eftersom du får både motion och frisk luft. 

 

Se alla elcyklar