F2 2022 - Fatbike

25.990,-

F2 2022 - FatbikeMomas

Artikelnummer: 8388
  • Cykel med superkraftiga och breda 26 tums däck
  • Klättrar de brantaste backarna
  • Enorm stabilitet

Tuff elektrisk fat bike med central Bafang-motor, Shimano skivbromsar och Shimano-växlar. Samsung 36V, 11ah batteri. Levereras som standard med 250w motor, men även tillgänglig med 350 watt motor och toppfart 40 km/h (25 km/h med spärr)

Läs mer om den här produkten

Tillägsprodukter

25.990,-

En fat bike är en cykel med superkraftiga och breda däck. Däcken har stor volym och enorm bärighet. Detta är en körmaskin som tar dig till de flesta platser. Med denna kan du bestiga de brantaste backarna och forcera det mesta av terrängen. Den har en kraftfull Bafang vevmotor som ger en bekväm upplevelse på cykelsätet. Motorn är mittmonterad och den kommer att arbeta med optimal hastighet hela tiden. Centermonterad motor är utan tvekan det bästa motorsystemet för elcyklar och har den mest avancerade tekniken och innovationen. Levereras som standard med skivbromsar och shimano-växlar. Elektronisk display visar hastighet, batteri, distans etc. Mycket bra klättringsförmåga i branta backar.


Här får du en råcykel till ett rått pris!

TWOC ljudhorn är helt enkelt en billig livförsäkring, och ett tillbehör varje cykel borde vara utrustad med! Om du vill ha en elektrisk ljudtuta/biltuta så att alla i trafiken kan höra dig kan du bocka för '' Ja ''. Läs mer om produkten här.


Egenskaper:
- Fatbike med elmotor för användning på asfalt, grus, stig, snö och terräng.
Enorm framkomlighet
- 26" hjulstorlek
- Centermonterad motor för perfekt balans och optimal cykelkänsla

 

Motor och Batteri

  • Batteri:36v 11Ah (396Wh)
  • Torque:80 Nm

FUNCTION/VARIOUS

  • Ram:M (160 - 175cm)
5
2 Recensioner

Kund recensioner

Morten Siljedal

Kjøpte sykkelen i 2017. Er nå inne i min tredje sesong. I utgangspunktet var jeg overbevist om at jeg aldri skulle ha el-sykkel og i hvertfall ikke fatbike. Nå i tredje sesong med elektrisk fatbike kan jeg bare anbefale alle om å prøve med åpent sinn. Jeg har aldri hatt det så moro i skogen med sykkel noengang og får en god treningsøkt som bonus. På plussiden: Lav pris. Sterk krankmotor. Veldig god fremkommelighet sommer som vinter. Veldig god valuta for pengene. På minussiden: Altus gir og bremser, det billigste fra Shimano. Kjedet har en lei tendens til å hoppe av når det rister som verst. (sette på kjedeguide?) Bremseklossene blir veldig fort slitt. (skiftet til resin, koster en 50 lapp for settet). Dekk, greie nok. Skiftet til maxxis, fantastisk grip. Pedaler, originalpedalene er av den typen som etter det første møte med naturen lett blir deformerte. (kjøpte brede alu pedaler på biltema. funker som en drøm. Tips: sett på skjermer. Fatbikedekk kan romme utrolige mengder søle. Konklusjon: Bra sykkel i utgangspunktet. Med få lavkostmodifiseringer blir den kjempebra. Løp å kjøp.

Janus2018

Etter å ha satt på bedre sete, demper, skjermer, nytt girsystem, større bremseskiver og racingklosser, så fungerer den veldig godt på fjellturer. Før oppgradering var den mest egnet til bysykling. Stødig sykkel med god ramme.