Motoroptimering

1.290,-

Motoroptimering

Artikelnummer: 8461

För elcyklar med Bewo-motor

  • Gör motorn mer energieffektiv
  • Extra bekväm körning
  • Få ut det mesta av din produkt

För elcykel - Bewo - OBS! Vill du ha optimering på din cykel i efterhand måste ny display och moderkort köpas in tillsammans med motoroptimeringen.

Läs mer om den här produkten

Topphastighet

1.290,-

OBS! Passar endast utvalda modeller med Bewo-motor. Hör av dig via e-post för att kontrollera om din cykel är kompatibel. Detta måste göras i butik, vi behöver därför tillgång till din cykel. Det är möjligt att beställa delar och få det skickat till dig för att genomföra en motoroptimering. Se mer info längst ner i produktinformationen.

NYHET! Motoroptimering!

Motoroptimering hindrar motorn från att omedelbart stänga av vid toppfart, i normala fall stängs motorn av vid 100% av effekten vid 25 km/h. När motorn är optimerad blir denna övergången mycket mjukare, och en hastighetsökning på 10 % läggs lagligt till. Du kommer alltså att kunna hålla toppfart utan att irritera dig över att motorn går av. Om den överskrider 25 km/h kommer motorn naturligtvis att minska effekten utan att stängas av, innan effekten successivt ökar igen så fort motorn uppfattar att du är på väg ner igen till 25 km/h. Samtidigt gör optimeringen motorn upp till 20 % mer energibesparande genom att ta bort de största effektfluktuationerna.

Motoroptimering finns även i en "plus"-version. Denna version erbjuder samma fördelar som vanlig optimering, men dessutom ökad toppfart och ökad motoreffekt. Toppfarten med Motoroptimering Plus blir 40 km/h, givetvis med en naturlig övergång. Denna optimering bidrar också till ökad motoreffekt. Motoroptimering Plus är inte laglig på allmänna svenska vägar och klassas som moped klass 1.

Motoroptimering utan att skicka in elcykeln till oss
Om du inte har möjlighet att skicka in elcykeln till oss kan du beställa delar som vi optimerar innan de skickas till er. Det här är vad du gör:

  • För Motoroptimering 25km/h +10%,tryck på det här alternativet under Toppfart. Välj sedan Bewo - Moderkort under Ytterligare produkter. Dessa två fält finns överst på denna sida. Tryck sedan på Lägg till i kundvagn och slutför köpet. Du kommer då att få ett moderkort skickat med den motoroptimering du beställt, och detta kan du enkelt byta ut själv. Video hittar du nedan.

 

  • För Motoroptimering 40km/h + ökad effekt,tryck på det här alternativet under Toppfart. Välj sedan Bewo - Moderkort och Display King-meter under Ytterligare produkter. Dessa två fält finns överst på denna sida. Tryck sedan på Lägg till i kundvagn och slutför köpet. Du får då ett moderkort och display med den motoroptimering du beställt och detta kan du enkelt ändra själv. Videor hittar du nedan.

 

Motor och Batteri

  • Topphastighet:25 km/h + 10 % (lagligt)

FUNCTION/VARIOUS

    Be the first to leave a review