Elcykel City

Vill du ha ett smidigt pendlingsfordon är våra elcyklar utvecklade för city det perfekta valet. De tar liten plats i trafiken, bär dig i en hastighet upp till 25 km/h och är en miljövänlig lösning. Med hög räckvidd, hög komfort och praktiska tillbehör som pakethållare, ljus och stänkskärmar är våra elcyklar för city det självklara alternativet till bilen.

Produkter:4

City

Filter

Pris

0
32990
0
32990

Tillverkare

Optimal Räckvidd (km)

0
140
0
140

Vridmoment (Nm)

0
60
0
60
Produkter:4

5 av 100 anledningar till att välja elcykel framför bil i city

Att elcyklar har blivit så populära transportmedel i city är inte så svårt att förstå. Nedan listar vi 5 av minst 100 anledningar till att välja just elcykel.

1. Smidigt och flexibelt. Med en elcykel i city tar du dig effektivt och praktiskt runt där bilar inte kommer fram, du slipper trafikköer, parkeringsavgifter och trånga bussar/spårvagnar etc. I tät trafik kan en elcykel många gånger vara snabbare än en bil på kortare sträckor. Du kan smidigt navigera dig genom trafiken och undvika trafikstockningar, något som gör att du sparar tid på din vardagspendling.

Det har aldrig varit smidigare att ta sig från A till B i staden och eftersom våra elcyklar för city är utrustade med pakethållare, cykelstöd, stänkskärmar och lampor, blir de än mer praktiska.

2. Miljövänligt. El elcykel genererar 0% skadliga utsläpp eller avgaser. De drivs av batterier som kan laddas med el från förnybara energikällor som sol och vind. Så genom att välja elcykel framför bilen bidrar du till att minska luftföroreningar och koldioxidutsläpp, något som är viktigt för både lokalmiljön och klimatet.

3. Ekonomiskt fördelaktigt. En elcykel är betydligt billigare än en bil att både köpa och underhålla. Här behöver du inte betala för bensin, parkering eller dyra servicekostnader och det krävs inte mycket el för att ladda upp batteriet.

4. Bättre hälsa. Även om du får hjälp från motorn måste du ändå trampa för egen maskin. Du aktiverar kroppen, får motion, frisk luft och därmed en hälsosammare livsstil.

5. Ingen trafikförsäkring. Elcyklar räknas som just cyklar och inte som motorfordon. Därför behöver du inte någon trafikförsäkring eller fordonsregistrering. (Gäller för elcyklar med laglig toppeffekt på 250 W, maxhastighet 25 km/h.)

Ibland kan det givetvis vara nödvändigt att ta bilen, men att komplettera sin vardag med en elcykel kan vara ett perfekt sätt att dra nytta av dess fördelar och bidra till en mer hållbar livsstil.

 

Se alla elcyklar