Black friday 2024
 

Vi firar Black November med tidernas största rea! Du får nu våra absolut mest sålda elcyklar och elsparkcyklar till rekordpris. Kolla in alla våra testvinnare och bästsäljare och gör ett fynd.

Vad är Black Friday?

Black Friday är årets största shoppingdag och starten på årets julhandel. I världen över fylls butiker och nätbutiker med erbjudanden och rabatter. Dagen är vanligen kombinerad med Cyber Monday, så att du kan få fina erbjudanden ända fram till måndagen efter Black Friday.

Fenomenet Black Friday är mer än 30 år gammalt och härstammar från USA. Varifrån namnet kommer är inte helt klart, men det kommer troligen från den bokföringspraxis som användes av butikerna förr. Då var det vanligt att man använde svart bläck för att markera lönsamhet i sina räkenskaper, medan rött bläck stod för förluster. Black Friday var den dag då butikerna förväntades göra vinst under julhandeln.

Vare sig teorin stämmer eller inte, så har dagen har blivit ett globalt fenomen där många länder världen över har anammat Black Friday.

När är Black Friday 2024?

Black Friday 2023 är fredagen den 29 november. 

Black Friday är alltid fredagen efter USA:s thanksgiving, vilket är den fjärde torsdagen i november. Därför varierar datumet från år till år.

När är Black Week 2024?

Black Week 2023 startar måndagen den 25 november. Black Week är perioden från och med måndagen i samma vecka som Black Friday, till och med söndagen.

Utvalda elsparkcyklar för just dig!

Loading image...
Loading image...

 

Kvalitetscyklar på rea!

RECENSIONER

Se vad våra 260.000+ kunder tyckte om oss

Reviews_footer_NO-Updated2-.jpg

 

  • Handla snabbt och tryggt

  • 1-3 dagars leverans

  • 60 dagars bytesrätt

  • Prismatch