Medlemsvillkor E-Wheels Club

Introduktion

E-Wheels Club är ett lojalitetsprogram där du får tillgång till medlemsrabatter och andra förmåner. Nedanstående medlemsvillkor gäller för förhållandet mellan dig som konsument och E-Wheels Europe AB, organisationsnummer 559266-8643 ("E-Wheels"). Genom att registrera dig som medlem i E-Wheels Club accepterar du dessa villkor.

 

Medlemskap

E-Wheels Club är ett kostnadsfritt medlemskap giltigt i alla E-Wheels butiker och på ewheels.se. Medlemskapet är personligt och inte överförbart. Det erbjuds endast till privatpersoner över 16 år med registrerad adress i Sverige och svenskt telefonnummer. Varje individ kan endast ha ett (1) E-Wheels Club-medlemskap. Registrering för medlemskap kan göras i alla E-Wheels butiker och på ewheels.se.

Som medlem kan du enkelt registrera dina köp genom att ange din e-postadress vid köp. E-Wheels kan kräva giltig legitimation för att verifiera din identitet. Dina köp loggas på ditt medlemskonto på ewheels.se när du är inloggad under köpprocessen.

E-post används för att identifiera dig som medlem vid köp på ewheels.se. E-Wheels kan begära giltig legitimation, som körkort eller pass, för att bekräfta din identitet. Vid registrering av telefonnummer och e-postadress på Mina sidor på E-Wheels webbplats kommer du att bli kontaktad av oss via e-post och SMS om samtycke har lämnats.

 

Personliga erbjudanden

E-Wheels Club erbjuder personliga förmåner och erbjudanden baserade på dina preferenser, förutsatt att du har godkänt att ta emot anpassat innehåll via e-post och SMS. Dessa erbjudanden gäller ordinarie pris och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Olika format som procentrabatt, summrabatt, köp 3 betala för 2 eller paketerbjudanden kan förekomma. Giltighetsperioden för erbjudandena kan variera, och de kan normalt användas en (1) gång om inget annat kommuniceras. Förmåner och erbjudanden skickas via e-post, SMS och är tillgängliga på ewheels.se. För att ta emot elektronisk marknadsföring måste du ha lämnat samtycke.

 

Mina sidor

Som medlem av E-Wheels Club kan du skapa ett användarkonto på ewheels.se. På Mina sidor har du möjlighet att:

  • Se och ändra dina personuppgifter
  • Granska din orderhistorik

För att förenkla processen sparas din beställningshistorik på Mina sidor så att det blir enklare för dig att följa upp dina köp.

 

Avslutning av medlemskap

Medlemskapet är giltigt tills det avslutas. Du har rätt att avsluta medlemskapet när som helst genom att kontakta kundtjänst. Vid avslutning förlorar du förmånerna knutna till medlemskapet.

 

Behandling av personuppgifter i E-Wheels Club

Ditt integritet är prioriterat, och vår integritetspolicy beskriver hur vi hanterar personuppgifter. Vi uppmanar dig att läsa policyn på Ewheels webbplatser.

 

Ansvarsbegränsning

E-Wheels tar inte ansvar för förlust eller skada till följd av tekniska fel, nedsatta funktioner eller andra liknande fel knutna till ditt E-Wheels Club-medlemskap. Denna ansvarsfriskrivning gäller endast för ansvar som kan friskrivas enligt gällande lagstiftning.

 

Ändring av villkor och bestämmelser

E-Wheels förbehåller sig rätten att när som helst, men med rimlig varsel, ändra de befintliga villkoren och bestämmelserna för förmånsprogrammet. Ändringar kommer att meddelas dig via E-Wheels webbplatser eller via e-post. Om du inte samtycker till ändringarna kan du avsluta ditt E-Wheels Club-medlemskap. Fortsatt användning av förmånsprogrammet utgör ett bindande samtycke till de gjorda ändringarna. Du hittar den senaste versionen av medlemsvillkoren här.

 

Avveckling av förmånsprogrammet

E-Wheels Europe AB kan avsluta eller ändra hela eller delar av förmånsprogrammet med en månads varsel. Vid avveckling på grund av lagstiftning, domstolsbeslut, påbud från offentliga myndigheter eller liknande kan programmet upphöra omedelbart utan varsel.

 

Lagval och forum

Dessa villkor lyder under svensk lag med svenska domstolar som forum. Eventuella tvister kan anmälas till ARN för hantering.

Om du har frågor om E-Wheels Club kan du kontakta vår kundtjänst via e-post: mail@ewheels.se

Dessa medlemsvillkor uppdaterades sist i Janauari 2024