Kaboo - Premium Scooters

Kaboo erbjuder high-end elsparkcyklar för enastående körupplevelser. Med sin avancerade teknologi och snygga design har Kaboo blivit känt för att leverera högkvalitativa elsparkcyklar som kombinerar stil, prestanda och högsta komfort gång på gång.

En av de mest framträdande egenskaperna är de kraftfulla motorerna. Med imponerande effekt och accelerationsförmåga kan Kaboos elsparkcyklar ge dig snabb och smidig körning, oavsett om du ska ta dig runt i staden eller utforska landsbygden.

 

Produkter:3

Kaabo - Premium scooters

Filter

Pris (SEK)

15990
21990
15990
21990

Tillverkare

Laglig

Nominell motoreffekt

Hjulsdriven

Optimal räckvidd (km)

60
80
60
80

Dämpningssystem

Bromssystem

IP grad

Produkter:3

Imponerande elsparkcyklar för den kräsne föraren

Kaboos noggrant komponerade elsparkcyklar är utrustade med justerbara fjädringssystem, som absorberar ojämnheter i vägen och ger en jämn och behaglig körning.

En annan imponerande egenskap är den avancerade batteritekniken. Batterierna är högkapacitetsbatterier som ger lång räckvidd och långvarig prestanda. Du kan enkelt navigera genom staden utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut. Dessutom har Kaboos elsparkcyklar smarta batterihanteringssystem som övervakar och optimerar batteriets livslängd och prestanda.

Säkerheten är ett annat fokus. Kaboos elsparkcyklar är utrustade med kraftfulla bromssystem, däribland skivbromsar eller kombinerade bromssystem, vilket ger pålitlig och snabb inbromsning. LED-belysning fram och bak förbättrar synligheten och gör att du kan synas även i mörka förhållanden. Kaboo har också integrerat viktiga säkerhetsfunktioner som stöldskyddssystem och regenerativ bromsning för att förbättra både din säkerhet och körupplevelse.