Extrem räckvidd

Elsparkcyklar med extra lång räckvidd är utrustade med batterier och motorer som ger dem möjlighet att köra längre sträckor än genomsnittliga elsparkcyklar. Med längre räckvidd kan du njuta av längre resor utan att behöva oroa sig för att batteriet ska ta slut. Det är idealiskt för dig som pendlar mycket, utforskar nya platser eller som vill cruisa runt i staden utan begränsningar. De kraftfulla motorerna gör i sin tur att accelerationen blir snabbare och klättring i backar går lekande lätt.

Här kompromissas inte kapacitet och prestanda; kraftpaketen nedan kan ta sig an det mesta.

 

Produkter:1

Extrem räckvidd

Filter

Pris (SEK)

0
34990
0
34990

Tillverkare

Laglig

Hjulsdriven

Optimal räckvidd (km)

0
160
0
160

Dämpningssystem

Bromssystem

IP grad

Produkter:1

Vad utmärker en elsparkcykel med extrem räckvidd?

Utöver att ha extra lång räckvidd har dessa elsparkcyklar vanligtvis andra funktioner och fördelar som förbättrar användarupplevelsen. Många modeller är utrustade med kraftfulla motorer som ger snabb acceleration (vissa elsparkcyklar har till och med TVÅ motorer för extrem kraft). De kan också ha större och mer robusta hjul för att hantera olika typer av terräng och ge användaren en riktigt bekväm åktur, liksom en extra bred fotplatta för ökad komfort.

Det kan vara värt att titta på dämpningen om du söker en kraftfullare modell. Vissa modeller har fjädringssystem för att minska vibrationer och ge en jämnare åktur, särskilt på ojämnt underlag. Likaså hydrauliska skivbromsar, som säkerställer en snabb och pålitlig inbromsning. När du ska göra ditt val är det också värt att titta på faktorer som maxhastighet, viktgräns och laddningstid.

Tänk på att den lagliga topphastigheten för små eldrivna fordon i Sverige är 25 km/h och den maximala effekten 250 W.