Elsparkcykel Stockholm

E-Wheels erbjuder ett brett utbud av elsparkcyklar som passar perfekt i Stockholm! Med elsparkcyklar som är anpassade till stadens olika utmaningar. Hos oss kan du hitta allt från kraftfulla terrängmodeller till lite mer praktiska modeller som passar perfekt i staden med lång räckvidd som du enkelt kan ta med i pendeltåget när det finns behov för det.

Besök oss i vår butik i Stockholm

Vår butik ligger i Järfälla på Skarprättarvägen 12K. Här erbjuder vi förstklassig service och expertråd om vårt stora sortiment med olika elsparkcyklar och elcyklar. Här får du möjligheten att testa olika modeller och få en känsla för hur de presterar på vägarna. Det är också här som vår verkstad ligger där du kan få hjälp med både din elcykel och din elsparkcykel.

Våra butiker har dessutom en verkstad där vi kan hjälpa till med service och reparationer så att du kan få hjälp med olika problem. Läs mer om våra olika butiker här.

Fördelar med elsparkcykel i Stockholm

Elsparkcyklar har snabbt blivit ett populärt transportmedel i Stockholm och många andra storstäder runtom i världen och E-Wheels är din pålitliga partner. Våra elsparkcyklar är utvecklade för att hantera stadens olika utmaningar, inklusive Sveriges väder som varierar kraftigt under stora delar av året. Oavsett om du pendlar till jobbet, utforskar Gamla Stan eller bara vill ha kul, har vi den perfekta elsparkcykeln för dig. 

Med en elsparkcykel kan du undvika trafikstockningar och komma fram snabbare än med ditt vanliga fordon eller med kollektivtrafik. För dig som bor i Stockholm och pendlar med bil eller använder din bil till onödigt korta resor inom staden så kommer en elsparkcykel vara rätt samarbetspartner i lång tid framöver. Det första du ska tänka när du kikar efter en elsparkcykel är vad du främst ska använda den till. Du ska välja en modell som passar dina behov oavsett om det gäller batterikapacitet eller de olika underlag som du ofta kommer köra på.

Handla hos E-Wheels

När du handlar hos E-Wheels får du produkter av hög kvalitet som du kan lita på. Handlar du i vår butik i Stockholm kan du dessutom prova varje produkt och se om den passar dig. Finns den på lagret i butiken så tar du med den direkt hem.

Genomför du ett köp på vår hemsida gör vi allt för att kunna erbjuda den bästa möjliga produkten och tjänsten till dig. Här kan du handla reservdelar och få tips på hur du kan reparera din elsparkcykel själv där hemma. Har du några som helst frågor eller behöver hjälp så tveka inte på att skriva till vår kundtjänst.

De största fördelarna med en elsparkcykel i Stockholm:

  • Ett effektivt transportmedel: Ta dig snabbt fram i Stockholms trafikerade gator och undvik rusningstid och köer. Glöm inte hjälmen bara.

  • Kostnadsbesparande: Elsparkcyklar är billigare än bilar. På detta sätt kan du spara pengar på bränsle, parkering och övrigt underhåll som en bil kräver.

  • Miljövänligt val: En elsparkcykel är en god möjlighet att minska ditt koldioxidavtryck. Bidra till renare luft och mindre buller.

  • Enkel parkering: Elsparkcyklar är kompakta och enkla att parkera. Du slipper dyra parkeringsavgifter och problemen med parkeringsbrist i Stockholm centrum.

  • Flexibilitet: Äg din egen sparkcykel och slipp att hyra samt alla regler kring nattstängning av vanliga elscootrar.
  • Service och reparation: Vi finns ute i Järfälla och hit kan du komma och få hjälp med service och andra reparationer.

E-Wheels erbjuder även omfattande service och reparationer av elsparkcyklar. Vårt serviceteam är redo att hjälpa dig med alla dina behov, från underhåll till reparationer. För att boka en tid, kontakta vår kundtjänst eller fyll i formuläret.

Välkommen till E-Wheels i Stockholm!