Giant 22 Explore E+ 2 GTS

36.999,-

Giant 22 Explore E+ 2 GTSGiant

Artikelnummer: 9899

Universell sportig hybridcykel

  • Giant Yamaha SyncDrive Sport 70NM motor
  • Giant EnergyPak 500Wh batteri
  • Giant RideDash Evo-display

Explore E + 2 GTS är en universell sportig hybridcykel med en effektiv mittmotor från Yamaha. Cykeln upplevs snabb och kraftfull. En stadscykel med tuffare egenskaper och förmågan att överleva på landsbygden, som en elegant SUV fixar denna cykeln det mesta.

Läs mer om den här produkten

Tillägsprodukter

36.999,-

Explore E + 2 GTS är en universell sportig hybridcykel med en effektiv mittmotor från Yamaha. Cykeln upplevs snabb och kraftfull. Ny uppgraderad på/av-brytare med "walk"-funktion som gör det lättare att rulla cykeln uppför backar. En stadscykel med tuffare egenskaper och förmågan att överleva på landsbygden, som en elegant SUV fixar denna cykeln det mesta. Den passar perfekt i stadsmiljö då cykeln levereras med en rejäl bagagehållare och bra skärmar. Utrustad med rejäla hydrauliska skivbromsar och en effektiv motor från Yamaha är detta första valet för dig som pendlar och som kommer att cykla mycket. Giant har även mer än 10 års erfarenhet av batteriproduktion i samarbete med Panasonic, detta säkerställer säkra batterier med hög kapacitet.

 

Höjdpunkter:

- Jättemotor från Yamaha SyncDrive Sport 70NM

- Giant EnergyPak 500Wh batteri

- Giant RideDash Evo-display som kan kopplas till Giants Ride Control-appen

- Fullt utrustad med skärmar och MIK-kompatibel bagagehållare

- Tektro hydrauliska skivbromsar

 

Räckvidd

Hur långt man kan förvänta sig att åka på en full laddning kan variera mycket beroende på förhållanden som totalvikt, vindmotstånd, däcktryck, temperatur och terräng. Intervallet nedan ger en ungefärlig uppskattning. Förhållandena kategoriseras som extrema, bra och idealiska. Extrema förhållanden är när du åker med tung last, hård motvind och mycket backar.

Extrema: 0-65km

Bra: 65-110km

Idealiskt: 110-180 km

 

Cykelns motor är utrustad med en vridmoment sensor. Moment Sensorn reagerar på pedaltrycket. Ju mer tryck du trycker på pedalerna, desto mer stöd får du från motorn. Den mäter just denna kraft så att motorn kan leverera en sömlös effektökning.

Hastighetssensorn fungerar oavsett vilket tryck du lägger på pedalerna. Den mäter exakt den hastighet med vilken cyklisten cyklar. Motor och kadens/rotationssensor hjälper motorn att hjälpa dig så smidigt och sömlöst som möjligt.

En terräng detektor mäter vinkeln och lutningen på terrängen cykeln befinner sig på, baserat på mätningen. I kombination med de andra faktorerna kan systemet automatiskt justera motoreffekten helt automatiskt. Accelerometer mäter acceleration eller retardation och baserat på accelerations mängden, i kombination med de andra faktorerna, justerar systemet automatiskt motoreffekten.

 

Giant E-bike App

Ta full kontroll över din elcykel med den nya smartphone appen Giant RideLink.
Tuning - bestäm hur mycket motorn ska hjälpa i de 5 olika assistans nivåerna.

Navigation - Ställ in din destination och motorn justeras så att du når din destination.

Fitness - Se de resor du har haft och sträckan du har cyklat.

Giant Ridelink stödjer både Iphone och Android-telefoner, och kan laddas ner gratis från din leverantör.

 

Verkstad / Service

Cykeln kommunicerar trådlöst (Bluetooth / Ant +) med Giant Service Platform på din auktoriserade Giant-serviceverkstad, i ditt fall hos oss på E-Wheels Europe AB! En gul lampa tänds när det är dags för service. Giant, som är världens största cykelmärke, ligger definitivt i framkant av denna teknik.

Motor och Batteri

  • Batteri:EnergyPak 500Wh
  • Torque:70 Nm

FUNCTION/VARIOUS

  • Ram:L (176-186 cm)

Be the first to leave a review