Elcykel Stockholm

Elcykel Stockholm

Stockholm med sina pulsande gator och natursköna områden är den perfekta platsen att utforska med en elcykel. Våra elcyklar bär dig med lätthet genom stadens historiska kvarter i Gamla Stan, till avkopplande turer längs vattnet på Kungsholmen och genom grönskan på Djurgården.

Utforska stadens pärlor med en miljövänlig och smidig elcykel. Stockholm är en sagolik stad att uppleva för cyklister, och vad är väl ett bättre sätt att upptäcka dess charm på än från sadeln på en elcykel.

Ledande på elcykel i Skandinavien

E-Wheels är ledande på elcyklar i Skandinavien. Vi har ett brett utbud av modeller och du hittar alltid en elcykel som passar dina behov och budget hos oss. Vi har ett löfte till våra kunder:

"E-Wheels måste alltid ha ett lägre pris för elcyklar av liknande kvalitet jämfört med våra konkurrenter."

Vi har inga dyra mellanhänder. Det vi säger är att elcyklarna går direkt från produktionen på fabriken via oss till kunden. Det gör att vi kan ge dig låga priser. Jämför med cyklar som har liknande utrustning, motor och batteri från andra så ser du att priserna ofta är uppe i dubbla av E-Wheels priser.

Service och reparation

Vi vil alltid bistå med hjälp om du har haft otur med din elcykel eller behöver vanlig service och underhåll. Vi har verkstad i Göteborg och i våran nya butik i Stockholm. Kontakta vår kundtjänst eller besök någon av våra verkstäder om du är i behov av hjälp med din elcykel.

Ny butik!

Vi har öppnat helt ny butik i Järfälla! Här kan du komma inn för att se och testa alla våra elcyklar. Med våra duktiga och erfarna experter får du vägledning till att hitta elcykelen som passar ditt behov best. Vi har både elcykel dam och till herr.

Välkommen inn til en fantastisk elcykel handel i Stockholm!

Adress och öppettider E-Wheels Stockholm