Elcykel Göteborg

Elcykel Göteborg

Upptäck Göteborgs skönhet på två hjul med vårt breda utbud av elcyklar. Utforska stadens charmiga gator och natursköna omgivningar med lätthet och miljövänlig rörelse. Våra elcyklar erbjuder komfort, pålitlighet och ett enastående sätt att uppleva denna vackra stad på. Från stadskärnan till de idylliska områdena längs kusten – ge dig själv friheten att utforska Göteborgs unika atmosfär med vår toppmoderna elcykelkollektion.

Ledande på elcykel i Skandinavien

E-Wheels är ledande på elcyklar i Skandinavien. Vi har ett brett utval av modeller och du hittar alltid en elcykel som passar dina behov och budget hos oss. Vi har ett löfte till våra kunder:

"E-Wheels måste alltid ha ett lägre pris för elcyklar av liknande kvalitet jämfört med våra konkurrenter."

Vi har inga dyra mellanhänder. Det vi säger är att elcyklarna går direkt från produktionen på fabriken via oss till kunden. Det gör att vi kan ge dig låga priser. Om du jämför våra elcyklar med liknande cyklar från konkurrenterna ser du att de ofta är upp till dubbelt så dyra. Detta trots att utrustning som motor och batteri håller samma kvalitet..

Service och reparation

Vi finns alltid här för att hjälpa dig om du har haft otur med din elcykel eller behöver vanlig service och underhåll. Våra verkstäder i Göteborg och i vår nya butik i Stockholm är redo att ge dig den assistans du behöver. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst eller besöka någon av våra verkstäder om du behöver hjälp med din elcykel.

Välkommen inn till en fantastisk elcykel handel i Göteborg!

Adress och öppettider E-Wheels Göteborg