Loading image...

Elcyklar för alla

Momas är ett ledande norskt elcykelmärke, som har som mål att erbjuda elcyklar för alla. Med fokus på kvalitet och kundnöjdhet har Momas snabbt blivit kända för sina testvinnande och bästsäljande elcyklar. Med ständigt växande popularitet har Momas blivit ett pålitligt val för elcykelentusiaster både i och utanför Norge.

Loading image...
Loading image...

Momas - Ständigt under utveckling

Varumärket sticker ut genom att kontinuerligt utveckla sina cyklar baserat på kundfeedback, vilket säkerställer att deras produkter är i linje med användarnas behov och önskemål. Momas producerar cykelmodeller som kommer att tillfredsställa alla behov, inklusive lång räckvidd, komfort och motorkraft.

Loading image...

Skandinaviskt elcykelmärke

Momas är ett stolt Skandinaviskt elcykelmärke, som har satt sin prägel på den nationella cykelbranschen. Med rötter djupt rotade i Skandinaviskt design och ingenjörskonst representerar Momas det bästa av Skandinaviskt innovation inom elcykelvärlden. Varumärket är baserat i Skandinavia och deras produkter speglar det natursköna och varierade Skandinaviske landskapet, från stadsgator till bergsstigar.

Loading image...
Loading image...

Momas: Testvinnare och bästsäljare

Momas elcyklar har gjort sig ett namn på marknaden genom att vinna flera erkända tester, bland annat från elcyklist.com, tekguide.no och Dagbladet. Det är förmodligen en av anledningarna till att vi har så många bästsäljare från Momas.

Loading image...

MOMAS Jason Urban 2023

Norges mest solgte elsykkel i ny utgave med skjermer og bagasjebrett

 

Momas Jason Urban är en sportig och mångsidig elcykel som ger mycket för pengarna. Den är utrustad med en kraftfull centermonterad Bewo-vevaxelmotor som ger en behaglig elcykelupplevelse.

  • Integrerat Samsung-batteri
  • Bagageställ, skärmar och ljus ingår
  • Hydrauliska skivbromsar

 

LES MER