Vsett 11+

34.990,-

Vsett 11+ VSETT

Artikelnummer: 9076

Vsett är den överlägset största nyheten för elscooterindustrin år 2021. Det här är elscootrar på högsta nivå som finns, och vi är stolta över att kunna presentera Vsett i Sverige. Med sitt enorma utbud, iögonfallande och auktoritära utseende och körförmåga är VSETT 11+ ett välkommet tillskott till marknaden. El sparken har till och med en 2-minuters Turbo-funktion som verkligen kan påskyndar saker!

Läs mer om den här produkten

Tillägsprodukter

34.990,-

§ Vi vill påminna dig om att för små elfordon utan pedaler är maxhastigheten 20km/h och den maximala effekten är 250W när den används på allmänna vägar. Kom ihåg skydd vid körning!

Vi presenterar nästa generation av elektriska skotrar: VSETT 11+

VSETT 11+ tar elektriska skotrar till en helt ny nivå med en vansinniga räckvidd på upp till 160 km och hastighet över 40 km/h, vilket gör den till en av de mest avancerade skotrarna på marknaden idag.

Med ett gigantiskt 60V 31.2Ah Li-ion-batteri har VSETT 11+ en maximal räckvidd på 160 kilometer i enmotorsläge.

Den nya VSETT -skärmen är full av funktioner.

Bestäm din resa med dina föredragna inställningar.

Skydda din scooter med NFC Key Lock Immobilizer, som säkerställer att bara du kan starta den.
Använd DDM -knappen för att växla från Eco- till Sportläge.
Och när du behöver mer, använd Turbo Boost för en kort men vansinnig boost!
VSETT 11+ utstrålar en aggressiv design med starka fram- och bakljus, blinkande bromsljus, integrerade blinkers och en färgglad RGB -logotyp på däcket.

Styret för VSETT 11 + är bland de bredaste vi har sett. Och det är bra, för ett brett styre gör att du får mer kontroll och bättre hantering och med spärren på rattstången blir det lättare att hålla en rak linje när du kör i höga hastigheter.

De ergonomiskt formade handtagen på VSETT 11 + är täckta med ett gummerat material med bra grepp för ökad säkerhet. Från handtagen når du naturligtvis de handdrivna hydrauliska bromsarna och kan använda QS-S4-instrumentbrädan för att övervaka hastighet, körläge och vägmätare.

På vänster sida av styret kan du växla mellan motorsystem, aktivera sportläge (även kallat Turbo Boost) och avfyra den öronbedövande ringklockan, medan du till höger kan låsa upp skotern via ett NFC -kort och kontrollera batterispänningen.

Med de enorma luftdäcken som perfekt kompletterar det lyxigt släta, hydrauliska fjädringssystemet fram och bak, är 11+ byggt för att klara terrängkörning lika mycket som stadskörning.

Kom ihåg att ta hand om ditt elfordon. Elscootrar och elcyklar kräver regelbunden underhåll och skötsel för att fungera optimalt. Klicka här för tips kring underhåll.

Motor och Batteri

  • Batteri:60V 31,2Ah
  • Optimal räckvidd:80-160 km
  • Laddtid:8-16 h

FUNCTION/VARIOUS

  • Kontroller:60V (40-45A)*2
  • Hjulstorlek:11"
  • IP-grad:Not sertified
  • Lyse:Led Headlight + Dual LED headlight&tailight+brake light+ Front and Rear turn signal

Size

  • Däck:Pneumatic tires front and rear
  • Vikt:58 kg
  • Vikt Förare:120kg

Be the first to leave a review