Våra beste elsparkcyklar för barn och voksne - 2022

Vi har ställt samman en lista av våra beste el-sparkcyklar för barn och voksne för 2022! Alle el-sparkcyklarna som presenteres kan levereras i lovlig hastighet.

Här vil de viktigaste egenskapene till en el-sparkcykel vektlegges. Detta är bland annat lång räckvidd, stark motor och klatreevne. Om du behöver mer hjälp till att välja rätt el-sparkcykel kan du sjekke ut vår köpguide hur vi har ställt samman en översikt over de viktigste egenskaperna till bestselgerne våra.

 

E2S V2 - 2022

Testvinnaren, folkefavoritten och Norges mest sålda el-sparkcykel! Detta är verklig sparkecykeln för dig som holder till i urbane stråk och ønsker en praktisk och stark el-sparkecykel. Här får du en el-sparkcykel som kommer seg opp backar, vanntett i henhold till IP-grad 56 och är ekstremt enkel och ha med sig överallt.

imagec7pgm.png

 

E2S V2 Max - 2022

Den anerkjente E2S V2 MAX är med en stark motor på 1600 watt (max effekt) Detta är elsparkcykeln som kommer seg opp de aller flesta bakkene du kan finne! Den har en lång räckvidd på upptill 60 km och håndterer ulikt terräng mesterlig. Detta är el-sparkcykeln för dig som ønsker att reise runt i byen utan ladeangst.

imagetferj.pngE2S V2 PRO Long Range - 2022

Storebrodern till testvinnaren E2S V2, nemlig E2S V2 PRO long range är selvfølgelig med! Här får du en vidareutvecklat versjon från testvinnaren med starkare motor och lengre räckvidd. Ikke nog med det men du får också en kraftig frontlykt, dobbel bakdemper och en ny och förbättrat foldemekansime. Alt detta sammen med en IP-grad 56 som gör den perfekt för svenska förhållanden, är grunnen till at E2S V2 PRO long range får en plass på lista!

imaget2v5i.png

 

Joyor G-serie 2022

Det är ingått ett tett samarbeid med Joyor och deras verdenskjente modeller är blitt vidareutvecklat för svenska förhållanden. E-wheels by Joyor serien är tettet ytterligare mot vann och är sertifisert till IP 54. I Joyor G-serien kan du välja mellan to batteripakkene hur den största kan gi den en enorm lång räckvidd på 80 km! Denne elsparkcykeln levereras med punkteringsfrie däck som vil føre till ett mindre underhållsbehov.

 

 

Joyor Y8S 2022

Lang räckvidd på hele 100 km, markedet beste bromseegenskaper och stark motor på 1500W (max effekt). Här får du virkelig det beste innanför små elektriska kjøretøy. Samarbeidet med Joyor har också fört till at vi har fått denne special designet för nordiske stråk och dermed fått en IP-grad 54 specificering.

image79ggb.png