Våra bästa elsparkcyklar för barn och vuxna 2022

Vi har sammanställt en lista över våra bästa elsparkcyklar för barn och vuxna för 2022. Alla elsparkcyklar som presenteras kan levereras med laglig hastighet.

Här kommer de viktigaste egenskaperna hos en elsparkcykel att betonas. Detta inkluderar bland annat lång räckvidd, stark motor och klättringsförmåga. Behöver du mer hjälp med att välja rätt elsparkcykel får du gärna kolla in vår köpguide där vi har sammanställt en översikt över de viktigaste funktionerna hos våra bästsäljare.

E2S V2 - 2022

Testvinnaren, folkets favorit och Norges mest sålda elsparkcykel! Detta är elsparkcykeln för dig som håller dig till stadsvägar och vill ha en praktisk och stark elsparkcykel. Här får du ett riktigt kraftpaket som klättrar i backar, är IP-certifierad 56 och är extremt enkel att ta med dig överallt.

imagec7pgm.png

 

E2S V2 Max - 2022

Den välkända E2S V2 MAX har en stark motor på 1600 watt (max effekt) Detta är elsparkcykeln som kan bestiga de flesta backar du kan hitta. Den har en lång räckvidd på upp till 60 kilometer och forcerar olika terränger mästerligt. Detta är elsparkcykeln för dig som vill resa runt i staden utan att behöva oroa dig för laddning.

imagetferj.pngE2S V2 PRO Long Range - 2022

Storebror till testvinnaren E2S V2, nämligen E2S V2 PRO long range ska såklart vara med på listan. Här får du en vidareutvecklad version från testvinnaren med starkare motor och längre räckvidd. Inte nog med det, du får även en kraftfull strålkastare, dubbel bakdämpare och en ny och förbättrad fällmekanism.

Allt detta, tillsammans med en IP-klassning på 56 som gör den perfekt för svenska förhållanden, är anledningen till att E2S V2 PRO long range är en given deltagare.

imaget2v5i.png

 

Joyor G-serie 2022

Ett nära samarbete har ingåtts med Joyor och deras världskända modeller har vidareutvecklats för svenska förhållanden.

E-Wheels by Joyor-serien är ytterligare tätade mot vatten och är certifierade enligt IP 54. I Joyor G-serien kan du välja mellan två batteripaket, varav det större kan ge elsparkcykeln en mycket lång räckvidd på 80 kilometer. Denna elsparkcykel levereras med punkteringsfria däck, vilket kommer att leda till mindre underhåll.

 

 

Joyor Y8S 2022

Lång räckvidd på hela 100 kilometer, marknadens bästa bromsegenskaper och stark motor på 1500W (maxeffekt). Här får du verkligen det bästa inom små elfordon. Samarbetet med Joyor har också lett till att vi fått denna speciella design för nordiskt klimat och miljö och därmed har elsparkcykeln fått en IP-klass 54-specifikation.

image79ggb.png