Våra bästa elsparkcyklar för barn och vuxna 2023

Vi har sammanställt en lista över våra bästa elsparkcyklar 2023. Alla elsparkcyklar som presenteras kan levereras med laglig hastighet (20 km/h).

När man ska välja elsparkcykel finns det en del egenskaper som är värda att ha koll på. Man vill gärna ha lång räckvidd, en stark motor och god klättringsförmåga, bland annat.

Behöver du mer hjälp med att välja rätt elsparkcykel får du gärna kolla in vår köpguide, där vi har sammanställt en översikt över de viktigaste funktionerna hos våra bästsäljare, för både barn och vuxna.

E2S V2 - 2023

Testvinnaren, folkets favorit och Norges mest sålda elsparkcykel. 

Detta är elsparkcykeln för dig som håller dig till stadsvägar och vill ha ett praktiskt och starkt färdmedel. Här får du ett riktigt kraftpaket som klättrar i backar, har IP-certifiering 56 och är extremt enkel att ta med dig överallt.

imagec7pgm.png

 

E2S V2 Lite 2023

Testvinnaren E2S V2 Lite är vår överlägset mest sålda elsparkcykel. 100% laglig, passar lika bra för barn som för vuxna och finns nu med uppgraderad kraftfull 500 watt motor (max), IP56-certifiering och Bluetooth-app.


ES V2 Lite är med sina 20 km/h 100% laglig för alla i Sverige, oavsett ålder. (Du kan välja en modell med toppfart 25 km/h.) Begränsningen har ingen betydelse i backar, du får full effekt från motorn fram till att växeln slår in i 20 km/h.

Stora luftfyllda hjul garanterar en bekväm körning även på ojämnt underlag. (Om du väljer punkteringsfria däck är du skyddad mot punkteringar.) Det stora batteriet säkerställer lång räckvidd.

e2s-v2-s2-6-el-ip56.webp

 

E2S V2 Max - 2023

Den välkända E2S V2 MAX har en stark motor på 1600 watt (max effekt) Detta är elsparkcykeln som kan bestiga de flesta backar i din väg. Den har en lång räckvidd på upp till 60 kilometer och forcerar olika terränger mästerligt. Detta är elsparkcykeln för dig som vill ta dig runt i staden utan att behöva oroa dig för laddning.

imagetferj.pngE2S V2 PRO Long Range - 2023

Storebror till testvinnaren E2S V2: Låt oss presentera E2S V2 PRO Long Range. Här får du en vidareutvecklad version från testvinnaren med starkare motor och längre räckvidd.

Som grädden på moset får du även en kraftfull strålkastare, dubbel bakdämpare och en ny och förbättrad vikmekanism. Givetvis har även E2S V2 PRO Long Range IP-56.

Det här är en given deltagare på listan.

imaget2v5i.png

 

E7 PRO 2023

Nya E7 Pro är resultatet av ett dedikerat arbete med produktutveckling, för att ge dig en elsparkcykel som verkligen presterar.

E7 PRO har en otrolig optimal räckvidd på 80 kilometer, vilket är en stor uppgradering jämfört med standardmodellen. Med bättre komfort, ny design och ett större batteri får du uppleva en helt ny nivå av elsparcykel. Uppförsbackar? Inga problem.

Den breda plattformen är täckt med grepptejp, vilket ger dig gott om benutrymme och ett bra grepp. Styret har en justerbar höjd, så att det kan passa just dig perfekt.

fra-siden_hoyre.webp

 

E4 V2 MAX 2023

E4 V2 MAX är en mästare i de brantaste backarna med sin otroliga motor på 1000 W i nominell effekt. Här får du kvalitetsstötdämpare både bak och fram, vilket ger en otrolig bekväm körning. 

Med sin nätta vikt på 23 kilo gör den sig perfekt för vardagsanvändning eller för pendling på längre distanser, särskilt som den optimala räckvidden är hela 80 kilometer. 

Elsparkcykeln kommer med 3 olika körlägen, vilket gör det möjligt att kunna kontrollera hastigheten via displayen.

e4-v2-max-se.webp