Kingsong KS 16S

12.990,-

Kingsong KS 16S

Artikelnummer: 8417

EUC

Detta hjul är en sportversion av KS 16. Kingsong KS 16S är perfekt för dig som vill ha ett bekvämt hjul med bra räckvidd och toppfart. Denna hyllas i forum över hela världen. Perfekt för mer urbana förhållanden.

Läs mer om den här produkten
12.990,-

Ny Version!

  • När du lättar så stängs motorn av, MYCKET PRAKTISKT. Du behöver inte stänga av hjulet varje gång du går upp eller ner för en trappa
  • Förbättrat handtag (magnesiumlegeringshandtag)

Uppgradering från föregående modell: ökad toppfart upp till 35 km / h, uppgraderad motor till hela 1200 W, mycket bra "pedaler" med extremt bra grepp.

Topphastighet: 35 km/h + du kan justera hastighetsgränsen i appen. Från start är den blockerad till 20 km/h men du kan låsa upp hastighetsgränsen i appen och ställa in hastighetsgränsen till önskad hastighet. Det är möjligt att köra upp till 35 km/h. (Vi rekommenderar inte detta, och vi påpekar att det inte är tillåtet att köra snabbare än 20 km med självbalanserande enhjuling)

Batteri: levereras med 840 wh, detta ger en körsträcka på upp till 80 km!

Motor: Kingsong KS 16S har en råmotor på nominellt 1200 watt och en maximal effekt på 3500 watt. Detta ger enorm kraft i uppförsbackar!

Ljus: Ljus både fram och bak som automatiskt väljer färg baserat på hur du kör hjuley. Vitt ljus fram och rött ljus fram oavsett vilket sätt du vrider på hjulet.

Teleskopiskt bärhandtag: Bärhandtaget kan fällas ut teleskopiskt så att du enkelt kan rulla hjulet.

Bluetooth: Inbyggda High Fidelity-stereohögtalare.

 

OBS! Hjulet varnar användaren om användaren pressar fordonet över vad den klarar. Det är viktigt att föraren omedelbart lugnar ner körningen efter varnings-ljudet. Detta varnings-ljud måste ALLTID åtlydas, även om det används under den angivna maximala hastigheten

Motor och Batteri

  • Motor:1200watt nominal, 3500watt max

FUNCTION/VARIOUS

    Be the first to leave a review