Airwheel X3

3.990,-

Airwheel X3

Artikelnummer: 8223

Enhjuling

  • Lätt och praktisk!
  • Solid byggd - Perfekt "första hjul"
  • Medföljer stödhjul

X3 är den klassiska Airwheel-modellen, den väger bara 9,7 kg och kan lätt bäras var som helst. Ta det med dig den på bussen, spårvagnen, tunnelbanan och flygplatsen. Möjligheterna är enorma.

Läs mer om den här produkten
3.990,-

X3 är den klassiska Airwheel-modellen, den väger bara 9,7 kg och kan lätt bäras med var som helst. Ta det med dig den på bussar, spårvagnar, tunnelbanor och flygplatser. Möjligheterna är enorma. Den senaste versionen har ett uppdaterat styrsystem och ett större batteri. Tidigare var standardbatteriet varit 80 Wh, nu är det 132 Wh. Den levereras med stödhjul som kan monteras på för bättre stabilitet i början.

Hur fungerar Airwheel?

Det är väldigt naturligt att köra ett Airwheel. När du lägger lite vikt framåt kommer den att accelerera och se till att den och du är i balans. Luta dig lite bakåt för att sakta ner.

Hastighet

Högsta hastighet är 18 km / h, marschfart är 12 km per timme. När hastigheten stiger över 12 kmt börjar det pipa för att varna för att det går snabbt. När du når 16 kmt saktar den automatiskt av för att undvika att köra för fort. Detta är detsamma för alla Airwheel-modeller.

Backar

Airwheel kör lätt uppför backarna. Det kan klättra 15 grader och upp till 18 grader för dem som väger maximalt 60kg. 15 grader är extremt branta och de brantaste backarna i Norge ligger vanligtvis under 10 grader.
I nedförsbacke bromsar den automatiskt, airwheel går inte snabbare när det är nedförsbacke, hastigheten regleras bara på hur du lutar dig. Du kommer snabbt att uppleva detta när du kör första gången.

Säkerhet och varningar

Airwheel piper och stängs av om det välter och stannar i sidled.
När batterinivån sjunker under 15% piper den och lutar sig långsamt så att du stannar automatiskt.

Vid hastigheter över 12 km / h piper airwheelen och lutar sig försiktigt bakåt så att du naturligt saktar ner.

Miltal

Körsträckan varierar beroende på personens vikt, hastighet och lutning. X3 levereras med ett batteri på 130Wh, detta ger en ungefärlig körsträcka på 10-18 km.

Ladda

X3 tar cirka 60 minuter att ladda ett tomt batteri upp till 80%. Totalt 90 minuter behövs för att ladda upp till 100%. Airwheel har 4 LED-lampor som indikerar batterinivå. Alla fyra lysdioderna tänds när batterinivån är över 85%.

Innehåller

- Airwheel X3
- Laddare - Stödhjul
Remmar för träning, titta på video
- Monterbar ventil för enkel påfyllning av luft

OBS! Hjulet varnar användaren om användaren skjuter fordonet över vad den kan göra. Det är viktigt att föraren omedelbart lugnar körningen efter varningsljudet. Detta varningsljud måste ALLTID observeras, även om det används under den angivna maximala hastigheten.
OBS! INNAN FÖRSTA ANVÄNDNINGEN MÅSTE LUFT FYLLAS.

Korrekt lufttryck ger bra körkomfort, bättre räckvidd och minskar risken för punkteringar drastiskt! Rekommenderat tryck: 2,8-3,4 bar.

Motor och Batteri

  • Klättringsförmåga:15°
  • Optimal räckvidd:18 km
  • Laddtid:Ca. 90 min.

FUNCTION/VARIOUS

  • App:Yes. Name: Airwheel-Free Intelligent Life

Size

  • Däck:14''
  • Vikt:9,7 kg
  • Vikt Förare:100 kg

Be the first to leave a review