Randolph 2022

20.990,-

Randolph 2022Momas

Artikelnummer: 8401
  • Kraftig Bewo motor
  • Tyst motor och energisnål
  • 28 tums hjul

Snygg elhybridcykel med mittenmonterad Bewo-motor till ett rått pris. Shimano skivbromsar och växlar. Samsung 36V, 14ah batteri

Läs mer om den här produkten

Tillägsprodukter

20.990,-

2019 års upplaga av Randolph fick priset BÄST I TEST av tek.no, juli 2018. Nu är 2022 års upplaga här med rejäla uppgraderingar!

Ny och förbättrad motor
Betydligt ökad räckvidd
Vattentäta kopplingar


Randolph 2022 kommer med ett nytt stort batteri på 14ah och 504wh som ger betydligt ökad räckvidd! Nya förbättrade motorn är tystare och mer energieffektiv. Det bidrar till ökad räckvidd samt en bekvämare upplevelse på sadeln. Med nya vattentäta kopplingar är Randolph 2022 oslagbar jämfört med ALLT annat på marknaden i samma prisklass. Testvinnaren har tagits till en helt ny nivå och förbättringarna är stora! Med samma välkända testvinnande komponenter och drivlinor från shimano är du garanterad Nordens bästa elcykelköp till ett rått pris. Som alltid får du pedaler och stöd i priset.


Ingen framför, ingen bredvid - Momas Randolph!

En hybridcykel är en sportig, bekväm och användbar cykel som kan användas på både kortare och längre resor. De rullar lätt, har en modern design och ger dig möjlighet till högt tempo. Samtidigt har de smidigheten och användbarheten som en stadscykel. Den har en kraftfull Bewo vevmotor som ger en bekväm upplevelse på cykelsätet. Motorn är mittmonterad och den kommer att arbeta med optimal hastighet hela tiden. Centermonterad motor är utan tvekan det bästa motorsystemet för elcyklar och har den mest avancerade tekniken och innovationen. Levereras som standard med hydrauliska skivbromsar och shimano altus växel. LCD-displayen visar batterinivån och har 5 olika lägen för hur mycket kraft motorn ska generera. Dessutom levereras den med assistans där cykeln går av sig själv i 6 km/h. Mycket bra klättringsförmåga i branta backar.


Här får du en råcykel till ett rått pris!

Egenskaper:

Hybridcykel med lite rullmotstånd i däcken.
Centermonterad motor för perfekt balans och optimal cykelkänsla
Assistans

 

Motor och Batteri

  • Batteri:36V 14Ah (504wh)
  • Torque:60 Nm

FUNCTION/VARIOUS

  • Ram:L (170 - 185cm)

Be the first to leave a review