Majestic 2022

25.990,-

Majestic 2022Momas

Artikelnummer: 8385
  • Toppmodell med kraftfull Bafang motor
  • 28 tums däck
  • Damcykel för användning på grus och asfalt

Momas Majestic är vår toppmodell för kvinnor. Den har vridmomentsensor, Samsung-batteri, Bafang-motor, display och låsbara dämpare!

Läs mer om den här produkten

Tillägsprodukter

25.990,-

Momas Majestic är vår toppmodell för kvinnor. Estetiskt vacker cykel där sittkomforten är mycket bekväm. Cykeln är packad med ursnygga detaljer, har ett lågt insteg och är väldigt lätt att använda.

Lång räckvidd, låsbar dämpargaffel och lätt aluminiumram. LCD-display visar hastighet, batterinivå och 5 olika lägen för hur mycket kraft motorn ska generera.

Den har en kraftfull bafang vevmotor som ger en bekväm upplevelse på cykelsätet. Motorn är mittmonterad och den kommer att arbeta med optimal hastighet hela tiden. Centermonterad motor är utan tvekan det bästa motorsystemet för elcyklar och har den mest avancerade tekniken och innovationen. Levereras som standard med hydrauliska skivbromsar och 10-växlad transmission.
Mycket god klättringsförmåga i branta backar.

 

Här får du en råcykel till ett rått pris!

TWOC ljudhorn är helt enkelt en billig livförsäkring, och ett tillbehör varje cykel borde vara utrustad med! Om du vill ha en elektrisk ljudtuta/biltuta så att alla i trafiken kan höra dig kan du bocka för '' Ja ''. Läs mer om produkten här.

Egenskaper:

Damcykel med elmotor för användning på asfalt och grus.
Låsbar dämapargaffel
28" hjulsats
Centermonterad motor för perfekt balans och optimal cykelkänsla
6 km/h assistans

 

Motor och Batteri

  • Batteri:36V 14Ah (504wh)
  • Torque:80 Nm

FUNCTION/VARIOUS

  • Ram:S (150 - 175cm)

Be the first to leave a review