Focus 2022

21.990,-

Focus 2022Momas

Artikelnummer: 8381

Stilfull hybrid, 100km

  • Centralt monterad Bewo-motor
  • Användning på asfalt, grus och stig
  • Skärmset och lampor fram och bak ingår

Kolla priset! Centralt monterad motor från Bewo, Shimano växlar och bromsar från tektro. Integrerat batteri från Samsung med en räckvidd på upp till 100 km! Det här är en otroligt prisvärd elcykel!

Läs mer om den här produkten

Motoroptimering

Tillägsprodukter

21.990,-

Det här är en otroligt prisvärd elcykel. Den är sportig, bekväm och användbar. Används på både kortare och längre resor. Den har en stilren och modern design med vackra detaljer. Samtidigt har den smidigheten och användbarheten som en stadscykel. Den har en kraftfull Bewo vevmotor som ger en bekväm upplevelse på cykelsätet. Motorn är mittmonterad och den kommer att arbeta med optimal hastighet hela tiden. Centermonterad motor är utan tvekan det bästa motorsystemet för elcyklar och har den mest avancerade tekniken och innovationen. Levereras som standard med tekrobromsar och shimano-växlar. Elektronisk display visar hastighet, batteri, distans etc. Mycket bra klättringsförmåga i branta backar. Mycket praktiskt med bagagebricka. Skärmset och lampor fram och bak ingår.

Här får du en råcykel till ett rått pris!

TWOC ljudhorn är helt enkelt en billig livförsäkring, och ett tillbehör varje cykel borde vara utrustad med! Om du vill ha en elektrisk ljudtuta/biltuta så att alla i trafiken kan höra dig kan du bocka för '' Ja ''. Läs mer om produkten här.

NYHETER! Motoroptimering!

Där en normal motor omedelbart slår av vid 25 km/h kommer optimering att resultera i en sömlös effektminskning utöver en laglig hastighetsökning på 10 %. Samtidigt gör optimeringen motorn upp till 20 % mer energibesparande och ger därmed ökad räckvidd.

Motoroptimering Plus (olaglig): Utöver fördelarna ovan får du ökad toppfart till 40 km/h och mer kraft ur motorn.


Egenskaper:

Elmotor för användning på asfalt, grus och stigar.
Lätt att använda, pålitlig
Centermonterad motor för perfekt balans och optimal cykelkänsla
Pakethållare
Assistans
Skärm set
Lykta fram och bak
Stöd

 

Motor och Batteri

  • Batteri:36V 14Ah (504wh)
  • Torque:60 Nm

FUNCTION/VARIOUS

  • Ram:M (160 - 180cm)
5
2 Recensioner

Kund recensioner

Anonym

Bruker denne frem og tilbake til butikken og for turer rundt om i byen og på grusvei. Fungerer som en drøm!

Anonym

Sykler daglig til jobb og har lang sykkelvei og mye bakker til og fra jobb. Ingen problem med denne sykkelen, bakkene går som en lek. Koser meg på sykkeltur hver dag