F1000 2022 - Fatbike

34.990,-

F1000 2022 - FatbikeMomas

Artikelnummer: 8392

1000W fatbike

  • 1000W Bafang motor
  • 26 tums hjul, 4,8 tum bred
  • Den smidigaste och mest kraftfulla cykeln

Kraftig centrerad Bafang motor på 1000w och hela 160 NM! 48v / 17ah batteri

Läs mer om den här produkten

Motoroptimering

Tillägsprodukter

34.990,-

F1000 är en nykomling i den berömda Momas-serien. 1000w bafang vevmotor, 160NM och 48v/17ah batteri gör detta till en helt rå elcykel med extrema köregenskaper.

En fatbike är en cykel med superkraftiga och breda däck. Däcken har stor volym och enorm bärighet. Detta är en körmaskin som tar dig till de flesta platser. Med denna kan du bestiga de brantaste backarna och forcera det mesta av terrängen. Den har en kraftfull Bafang vevmotor på 1000w som ger en helt rå upplevelse på cykelsätet. Motorn är mittmonterad och den kommer att arbeta med optimal hastighet hela tiden. Centermonterad motor är utan tvekan det bästa motorsystemet för elcyklar och har den mest avancerade tekniken och innovationen. Levereras som standard med hydrauliska skivbromsar och shimano-växlar. Elektronisk display visar hastighet, batteri, distans etc. Det finns 5 justeringar för hur mycket kraft motorn ska generera. Det här är en körmaskin. Mycket god klättringsförmåga i branta backar.

Det här är den smidigaste och utan tvekan den kraftfullaste cykeln vi har haft hittills!
Här får du en råcykel till ett rått pris!

TWOC ljudhorn är helt enkelt en billig livförsäkring, och ett tillbehör varje cykel borde vara utrustad med! Om du vill ha en elektrisk ljudtuta/biltuta så att alla i trafiken kan höra dig kan du bocka för '' Ja ''. Läs mer om produkten här.

Egenskaper:
- Fatbike med elmotor för användning på asfalt, grus, stig, snö och terräng.
Enorm framkomlighet
- 26" hjulstorlek, 4,8 tums bredd.
- Centermonterad motor för perfekt balans och optimal cykelkänsla

 

Motor och Batteri

  • Batteri:48v 17Ah (816Wh)
  • Torque:160 Nm

FUNCTION/VARIOUS

  • Ram:M (170 - 190cm)
5
4 Recensioner

Kund recensioner

Åge Bakkerud

Superfornøyd med sykkelen og leveringen. Denne må bare prøves. Kunne vært demping på gaffelen fremme om jeg skal klage på noe.

Tommy

Veldig fornøyd med denne. 10/10

Daniel Myhre

God respons som man setter pris på, har opplevd flere ganger at den spinner på snøføre. 160nm merkes godt, kommer opp hvilken som helst bakke og samtidig holder 25kmt. Utenom dette oppleves den som solid og trygg, er på et annet nivå en alt annet jeg har prøvd. Helt rå sykkel, til helt rå pris :)

Daniel Myhre

Kommer opp alle bakker uten problem, god respons som man setter pris på. På snøføre passer den perfekt, har opplevd flere ganger at den spinner når man sykler på. Solid og god når det kommer til kuldegrader, men holder selvfølgelig kortere enn de 80km som er oppgitt, dette er selvfølgelig avhengig av hjelpegrad og modus. Anbefales på det sterkeste, utrolig sykkel til en utrolig pris :)