All Terrain Sport 2022

31.990,-

All Terrain Sport 2022Momas

Artikelnummer: 8396
 • Ny och kraftfull M600 motor på 500W
 • 120 NM dragkraft
 • Välutrustad och tuff mountainbike

Momas All Terrain Sport är en uppgraderad version av vår toppmodell med en uppgraderad Bafang M600 motor på 500W och ett större batteri. Här får du vridmomentsensor, integrerat Samsungbatteri, Bafang-motor, display, och låsbara dämpare.

Läs mer om den här produkten

Tillägsprodukter

31.990,-

Elmountainbike med kraftfullare motor

I All Terrain Sport har vi bytt ut Bafang M400-motorn mot den nya och kraftfullare M600-motorn på 500w. Denna motor är betydligt lättare och inte minst mycket kraftfullare. M600-motorn ger upp till 120nm dragkraft, jämfört med 80nm på den vanliga versionen av All Terrain. M600-motorn har även nyare sensorteknik och är designad för att vara så energibesparande som möjligt. Utöver detta kommer All Terrain 500W med ett större batteri på 48V och hela 672wh.

Momas All Terrain är en välutrustad och tuff mountainbike. Den har ett integrerat batteri, låsbar spjälldämpare och lätt aluminiumram. LCD-display visar hastighet, batterinivå och 5 olika lägen för hur mycket kraft motorn ska generera. Ramen har den senaste och bästa geometrin på marknaden, som säkerställer en optimal sittställning. Cykeln har mycket god klättringsförmåga i branta backar.

Denna elmountainbike har en kraftfull Bafang-vevmotor, som ger en bekväm upplevelse på cykelsätet. Motorn är mittmonterad och kommer att arbeta med optimal hastighet hela tiden. Centermonterad motor är tveklöst det bästa motorsystemet för elcyklar och har den mest avancerade tekniken och innovationen. All Terrain Sport levereras som standard med hydrauliska skivbromsar och 10-växlad transmission.

Lägg gärna till TWOC ljudhorn i kundkorgen, en billig livförsäkring och ett tillbehör varje cykel borde vara utrustad med.

Egenskaper:

 • Mountainbike med elmotor för användning på vägar, terräng och stigar
 • Låsbar spjälldämpare
 • 29" hjulset
 • Centermonterad motor för perfekt balans och optimal cykelkänsla
 • Integrerat batteri som enkelt kan tas bort med nyckel
 • 6 km/h promenadläge

 

Line & text_Desktop.jpg All Terrain 500_Räckvidd_Desktop_SE.jpg

Linjen ovan ger en ungefärlig radbredd för tre olika scenarier; hög prestanda, mediumprestanda och låg prestanda. Hög prestanda är krävande och tar mycket energi från batteriet. Krävande förhållanden uppstår när du till exempel cyklar med tung last, i stark motvind eller på brantare lutningar.

Hur mycket du kräver av motorn kommer också att påverka kapaciteten till viss del. Låg prestanda får du genom att använda nivå 1 och 2 från motorn och därtill bidra själv med lite pedalhjälp. Det kommer fortfarande att krävas en mindre insats från dig, men motorn kommer att jämfördela strömmen, vilket är energibesparande. Blandad prestation är en kombination/mellaninsats av hög och låg nivå.

Line_Desktop.jpg

Motor och Batteri

 • Batteri:48V 14Ah (672wh)

FUNCTION/VARIOUS

 • Ram:M (160 - 185cm)
5
2 Recensioner

Kund recensioner

Alexander

Jan vidar