All Terrain Sport 2022

29.990,-

All Terrain Sport 2022Momas

Artikelnummer: 8396
  • Ny och kraftfull M600 motor på 500W
  • 120 NM dragkraft
  • Välutrustad och tuff mountainbike

Momas All Terrain Sport är en uppgraderad version av vår toppmodell med en uppgraderad Bafang M600 motor på 500W och ett större batteri! Här får du vridmomentsensor, integrerat Samsung-batteri, Bafang-motor, display, och låsbara dämpare!

Läs mer om den här produkten

Tillägsprodukter

29.990,-

I All Terrain Sport har vi bytt ut Bafang M400-motorn mot den nya och kraftfullare M600-motorn på 500w. Denna motor är betydligt lättare och inte minst mycket kraftfullare. M600-motorn ger upp till 120nm dragkraft, jämfört med 80nm på den vanliga versionen av All Terrain. M600-motorn har även nyare sensorteknik och är designad för att vara så energibesparande som möjligt. Ovanpå detta kommer All Terrain 500W med ett större batteri på 48V och hela 672wh.

Momas All Terrain är en välutrustad och tuff mountainbike. Den har ett integrerat batteri, låsbar spjälldämpare och lätt aluminiumram. LCD-display visar hastighet, batterinivå och 5 olika lägen för hur mycket kraft motorn ska generera. Ramen har den senaste och bästa geometrin på marknaden. Detta säkerställer en optimal sittställning.

Den har en kraftfull bafang vevmotor som ger en bekväm upplevelse på cykelsätet. Motorn är mittmonterad och den kommer att arbeta med optimal hastighet hela tiden. Centermonterad motor är utan tvekan det bästa motorsystemet för elcyklar och har den mest avancerade tekniken och innovationen. Levereras som standard med hydrauliska skivbromsar och 10-växlad transmission.
Mycket god klättringsförmåga i branta backar.

Här får du en råcykel till ett rått pris!

TWOC ljudhorn är helt enkelt en billig livförsäkring, och ett tillbehör varje cykel borde vara utrustad med! Om du vill ha en elektrisk ljudtuta/biltuta så att alla i trafiken kan höra dig kan du bocka för '' Ja ''. Läs mer om produkten här.

Egenskaper:

Mountainbike med elmotor för användning på vägar, terräng och stigar.
Låsbar spjälldämpare
29" hjulset
Centermonterad motor för perfekt balans och optimal cykelkänsla
Integrerat batteri som enkelt kan tas bort med nyckel
6 km/h assistans

 

Motor och Batteri

  • Batteri:48V 14Ah (672wh)

FUNCTION/VARIOUS

  • Ram:M (160 - 185cm)
5
2 Recensioner

Kund recensioner

Alexander

Jan vidar