Herr Elcykel

Vi har elcyklar för herr för många olika smaker och ändamål. Vi har till exempel elmountainbikes för den som gärna cyklar i terräng, fatbikes för extremt kraftfull terrängkörning, citybikes för pendling och elhybrider som ringar in de flesta behov. Oavsett vilken du väljer kommer du att få bra räckvidd, hög komfort och en motor som arbetar optimalt under hela turen.

Vad utmärker en elcykel för herr?

En herrcykel har ett högre insteg och i regel ett lägre placerat styre än en damcykel eller unisexmodell. Det ger en något mer framåtlutad position. Utöver det får du samma komponenter som våra övriga elcyklar: En mittmonterad motor som kommer att ge dig optimal körkomfort och kraft, batteri som förser motorn med ström, en display som ger dig information om körsträcka, hastighet etc., liksom ett elsystem som förbinder komponenterna med varandra.

Vilken modell ska jag välja?

Samtliga av våra elcyklar är utvecklade för att ge hög räckvidd, hög körglädje, komfort och användarvänlighet. En del modeller är anpassade för den aktive som föredrar tuff terräng, medan andra är utrustade med pakethållare, lampor och stänkskärmar för att passa vardagspendlaren.

 

Se alla våra elcyklar