Dam Elcykel

Våra elcyklar för dam har lägre insteg för högre komfort, modern design, kraftfull motor och bra räckvidd. Välj en modell från Momas, Avelo eller Giant och du får en modern,  högkvalitativ och prisvärd elcykel som bär dig lika bra på landsväg, som i city. Dessutom är de oerhört praktiska och det perfekta miljövänliga alternativet.

Dam

Filter

Pris

14990
39990
14990
39990

Tillverkare

Optimal Räckvidd (km)

0
205
0
205

Vridmoment (Nm)

40
110
40
110
Produkter:6

Vad utmärker en elcykel för dam?

Det är egentligen bara det lägre insteget som skiljer en elcykel för dam från den för herr. Givetvis passar damcyklar lika bra för herrar och vice versa. Med insteg menas ramen mellan sadelstolpe och styre. 

Utöver det får du samma komponenter som utmärker en elcykel; motor som ger bekväm assistans där det är motigt att trampa, ett batteri som ger kraft till motorn, en display som bland annat visar hastighet och körsträcka och ett elsystem som förbinder komponenterna med varandra.

 

Vilken damcykel passar mig? 

Allt handlar såklart om tycke och smak, liksom vad du har tänkt att använda din elcykel till. Vi erbjuder därför en bred variation av modeller för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst. 

För vardagspendlaren rekommenderar vi en smidig elcykel utrustad med pakethållare, ljus och stänkskärmar, som gör den än mer praktisk. Kommer du att cykla mycket på landsväg eller terräng kan en elcykel med kraftigare däck vara rätt. För den som verkligen vill utmana terrängen står troligen en eldriven fatbike högst upp på listan.

 

Se alla våra elcyklar