Mercane MX60

22.490,-

Mercane MX60Mercane

Artikelnummer: 8352
  • Kraftfull 4800W motor (maxeffekt)
  • Bästa komforten
  • Otroliga 100km räckvidd

Mercane levererar än en gång! MX60 är en mycket kraftfull elektrisk skoter utav bästa slag, med en rå motoreffekt på max 4800W effekt! Det stora batteriet på 1200 wh ger en optimal räckvidd på 100 km!

Läs mer om den här produkten

Tillägsprodukter

22.490,-

§Vi vill påminna dig om att för små elfordon utan pedaler är maxhastigheten 20km/h och den maximala effekten är 250W när den används på allmänna vägar. Kom ihåg skydd vid körning!

Detta är verkligen en produkt för dig som vill ha en kraftfull elektrisk skoter med marknadens bästa komfort. Mercane MX60 har redan blivit känd i forum runt om i världen för sina otroligt bra köregenskaper.

Fjädring av hög kvalitet i kombination med stora 11 '' pneumatiska däck och dess robusta konstruktion garanterar en bekväm åktur. MX60: s kraftfulla motorer och stora batteri gör att du kan köra var som helst, när som helst.

Rekommenderatillbehör: TWOC-ljudhorn är helt enkelt en billig livförsäkring, och ett tillbehör som alla "mjuka trafikanter" bör vara utrustade med! Om du vill ha ett elektrisk ljudhorn / bilhorn så att alla i trafiken kan höra dig, kan du markera '' Ja ''. Läs mer om produkten här.

Motor och Batteri

  • Batteri:60V 20Ah - 1200Wh

FUNCTION/VARIOUS

  • IP-grad:Not sertified
5
3 Recensioner

Kund recensioner

Aron

Dette er den beste sparkesykkelen jeg har noen gang hatt og den jeg har har jeg fått opp i 82 på toppfart det er mye gøy og jeg anbefaler denne og den har kjempe bra dempere den er god komfort så jeg anbefaler denne på det beste nivå

Simon Hendseth

Dette var mitt første kjøp av ordentlig sparkesykkel.. og vil si at den er kanskje hakket for heftig.. ut av esken hadde jeg sykkelen oppi 65 kmt, som er skummelt! Men sykkelen hadde god komfort, ekstremt gode støtdempere og det var ikke skummelt i det hele tatt å kjøre i 40-50kmt.. utrolig gøy ! Anbefaler denne sykkelen Max

Espen E